Vier Nationale Pannenkoekdag bij Restaurant Novice!

Amersfoort, dinsdag 5 maart 2024

Het aftellen is begonnen! Op 8 maart transformeert Restaurant Novice in dé hotspot voor pannenkoekenliefhebbers tijdens de Nationale Pannenkoekdag. Dit is dé kans om samen met ouderen, kinderen, en iedereen die je liefhebt, te genieten van deze heerlijke traditie, maar dan met een unieke twist.

Restaurant Novice, gelegen in het sfeervolle Leerhotel Het Klooster, staat bekend om zijn knusse ambiance en culinaire verrassingen. Speciaal voor Nationale Pannenkoekdag hebben ze iets bijzonders in petto. Terwijl de kinderen zich uitleven met het versieren van hun eigen pannenkoeken met een rijke keuze aan spikkels en toppings, kunnen de volwassenen zich laten verrassen door een speciaal 3 gangen Pancakemenu. Een culinaire beleving die je niet wilt missen!

Feest voor jong en oud

Bij Novice draait het allemaal om samenzijn en genieten. Daarom nodigen ze niet alleen kinderen, maar ook ouders, opa's en oma's uit om samen deze speciale dag te vieren. Onder begeleiding van de getalenteerde studenten van de Hotelschool Amersfoort belooft het een onvergetelijke ervaring te worden vol van smaak en plezier.

Reserveer je plek!

Mis deze kans niet om Nationale Pannenkoekdag op een unieke manier te vieren. Reserveer je plek bij Restaurant Novice voor 8 maart en maak je klaar voor een avond vol gezelligheid, lachende gezichten en natuurlijk, overheerlijke pannenkoeken. Voor meer informatie of om te reserveren, bezoek de website of volg ze op Instagram @restaurantnovice.

Nieuws

Vier Nationale Pannenkoekdag bij Restaurant Novice!

Restaurant
Horeca