Novice

Restaurant
Horeca

Komt u lokaal proeven? 

In restaurant Novice is het altijd proeftijd. Hier laten wij u graag de pure smaken van de Dutch Cuisine proeven. Tegelijk laten wij als professionals de aanstormende horecatalenten van Hotelschool Amersfoort aan hun toekomstige vak proeven. Het resultaat hiervan is het proeven waard! 

Dutch Cuisine is voor iedereen die duurzaam wil leven en eten. Dat is een keuze die wij vanzelfsprekend maken. Door lokaal en bewust in te kopen, verminderen wij het aantal ‘voedselkilometers’ aanzienlijk. Nederlandse boeren en tuinders zorgen iedere dag weer voor heerlijke, verse producten, zodat wij ieder seizoen een gezonde en smakelijke keuze kunnen maken. Samen met onze professionals bedenken, bereiden en serveren wij pure, eigenwijze en verrassende gerechten. 

Bij onze gerechten schenken wij u graag passende wijnen. Maar het kan ook anders, want wat dacht u van een bier-spijscombinatie of een spannende begeleidende thee uit onze uitgebreide selectie? Bij Restaurant Novice proeft u de toekomst. 

Van maandag tot en met zaterdag kunt u lunchen, borrelen en dineren bij restaurant Novice. Voor een uitgebreid ontbijt kunt u dagelijks bij ons terecht. En is het lekker weer? Zoekt u dan een fijn plekje uit in onze sfeervolle, beschutte Kloostertuin! 


Neem hier contact op

Daam Fockemalaan 10
3818 KG
Amersfoort

033 467 87 00

https://restaurantnovice.nl/