Over Content Amersfoort

'Ik ken mijn eigen buren niet eens, maar ik rij wel het hele land door voor klanten.' Herkent u ook deze uitspraak? Content Amersfoort houdt de zaken graag binnen de stadsgrenzen, brengt Vraag & Aanbod samen en is een on- en offline ondernemersplatform dat zich inzet om de onderlinge contacten en handelsrelaties te bevorderen. 

Aanmelden als bedrijf

Aanmelden
Lokaal zaken doen is zóveel leuker, én beter!

Al jaren wordt er veel over gesproken: Waarom buiten de stadsgrenzen kijken als het om de hoek ook te halen valt? De voordelen van lokaal ondernemen zijn gigantisch. Het levert je fijne relaties en ambassadeurs op, je bent gegarandeerd van kwaliteit en toewijding en het is ook gewoon écht veel leuker zaken doen. Tot slot: het levert je ook veel maatschappelijke en duurzame voordelen op.

Hoe faciliteert Content Amersfoort dat dan precies? Wel, ons concept bevat zowel on- als offline middelen waardoor je lokaal meer zaken kan doen.

Online vindbaarheid
Als bedrijfslid krijg je een eigen bedrijfsprofiel en via zoek- en trefwoorden ben je 24/7 online vindbaar. De kracht hiervan is dat inmiddels meer dan 300 lokale bedrijven en ondernemers hiervan actief gebruik maken! 

Naamsbekendheid
Onbekend maakt onbemind. Zeker op lokaal niveau is het belangrijk dat je collega-ondernemers je leren kennen. Binnen ons platform kun je bouwen aan je naamsbekendheid! We hebben verschillende manieren om aan je naamsbekendheid te werken.

Contacten
We kennen onze bedrijfsleden persoonlijk en vanuit die kennis brengen wij dagelijks ondernemers met elkaar in contact. Door dit actief te bevorderen ontstaan fijne relaties en van daaruit ontstaan vaak samenwerkingen.

Content!
We produceren (leuke) content over onze bedrijfsleden. Van personal branding en human interest tot zakelijke berichten. 

Leuke activiteiten
Content organiseert leuke activiteiten: denk aan businesslunches, grote events, workshops maar ook spontane (kleinere) activiteiten.

Content Deals
Onze leden kunnen Content Deals bedenken én aanbieden aan collega leden. Content Deals geven antwoord op waarom lokaal zakendoen zo leuk is: je laat zien waarom je blij bent dat iemand niet online shopt of buiten de stad gaat maar voor jou kiest!

Aanmelden als bedrijf?

Ben je ook een ondernemer uit Amersfoort, Leusden of Hoevelaken, en wil je onderdeel uitmaken van deze betrokken community van lokale ondernemers? Inmiddels zijn circa 300 collega-ondernemers je voor gegaan. Vul hier je gegevens in en we vertellen je graag meer over ons concept!

Wil je meer informatie: bel via 06-19006643 of mail naar info@contentamersfoort.nl.

Neem contact op

Content Amersfoort
Disketteweg 1

3821 AR Amersfoort

(033) 331 0005
info@contentamersfoort.nl

Samenwerkings partners