Referenties van Content Amersfoort

Ben je nog geen lid? Dan kan ik je echt van harte aanbevelen om je direct aan te melden.
Wij geloven dat lokaal zakendoen de komende jaren nog belangrijker gaat worden. Dat niet alleen, het is ook erg leuk om met ondernemers in de buurt kennis te maken en zaken te doen. Wij zijn direct lid geworden met beide bedrijven. Bij alles wat we doen denken we allereerst aan de leden van Content Amersfoort. Zo hebben we al een aantal belangrijke nieuwe leveranciers gekozen. Van onze koffie en apparatuur bij Black coffee en supplies tot en met Segerink Adviesgroep voor onze verzekeringen en pensioen. Ook hebben we de nodige opdrachtgevers welkom mogen heten via Content Amersfoort.
Daan Schmidt - Schmidt communicatie & StoryBrand Nederland BV
Content Amersfoort helpt ons qua zichtbaarheid én bij de verbinding met ondernemers!
"Omdat wij dichtbij de meest kwetsbare mensen staan, mensen die buiten de samenleving (dreigen te) vallen, willen wij met hen zichtbaar zijn. Zodat we de verbinding met de samenleving kunnen maken en versterken. Content Amersfoort helpt ons bij die zichtbaarheid én bij die verbinding. Met diverse Amersfoortse ondernemers hebben we al mooie contacten en ontstaan hier en daar zelfs al samenwerkingen die bijdragen aan het herstel van onze deelnemers. De Keistadveilingen die ook voor Leger des Heils een prachtige donatie heeft opgebracht, is voor het eerste half jaar lidmaatschap de kers op de taart!"
Willeke de Bruin - Leger des Heils
Om de hoek vind je vaak een betere deal en meer service dan een bedrijf die aan de andere kant van Nederland zit!
"Ik vind Content een mooi platform om mensen en bedrijven in de regio Amersfoort samen te brengen. Het brengt bedrijven en hun diensten in de kijk die je misschien niet altijd vindt wanneer je online gaat zoeken. Om de hoek vind je vaak een betere deal en meer service dan een bedrijf die aan de andere kant van Nederland zit. Zelf hebben we meerdere diensten in Amersfoort gevonden door Content en ook hebben we inmiddels zo’n zeven bedrijven van mooie bedrijfskleding voorzien. Een fantastisch resultaat in een paar maanden tijd."
Erik Adama - Adama Businesskleding
Wij zoeken voor nu altijd eerst binnen onze stadsgrenzen naar leveranciers en samenwerkingen, dat doet Content geweldig!
"Vanuit Sportivate/Playground33 waren wij direct enthousiast over het lokaal verbinden van ondernemers en natuurlijk de inwoners van Amersfoort. Zoals ooit iemand tegen mij zei “Iemand kennen, is beter dan iemand niet kennen”. En zo is het ook bij Content. Zij dragen bij aan het feit dat wij veel ondernemers mogen kennen en zij ons. Dit werkt versterkend en creëert onverwachte kansen en mogelijkheden. Mooie voorbeelden zien wij nu hier binnen de Playground33 ontstaan, bij het mogen verwelkomen van diverse huurders en door afnames van zakelijke arrangementen. Wij zoeken voor nu altijd eerst binnen onze stadsgrenzen naar leveranciers en samenwerkingen, dat doet Content geweldig!"
Gert van Assen - Sportivate & Playground 033
Ik heb al veel nieuwe relaties én toeleveranciers via Content!
"Content Amersfoort zorgt écht voor een lokale verbinding tussen ondernemers. Inmiddels al heel veel nieuwe relaties én leveranciers mogen ontmoeten en verwelkomen als businesspartner. Het unieke is dat het gewoon in je eigen stad is. Waarom ver zoeken als je leverancier of potentiële klant om de hoek zit? Ik kan een lidmaatschap van harte aanbevelen!"
Daniel van Dormaël - YOU Lease Support
Ze doen wat ze zeggen, daar houden wij van!
"Wij van Royals Amersfoort zijn zeer content met dit initiatief, want het lidmaatschap van Content Amersfoort heeft ons al een aantal mooie lokale deals opgeleverd. Ook de aandacht die besteed wordt aan ons en de andere leden op de website is frequent en ruim voldoende. Ze doen wat ze zeggen, daar houden wij van!"
Gertjan van den Broek - Royals Amersfoort
Het werkt, als wij werk uitbesteden checken wij eerst Content.
"Vindicta hoefde niet lang na te denken om aan te sluiten bij Content! Een businessclub voor ondernemers uit Amersfoort met een team bestaand uit Rob, Danny, Marc en Edwin. Enorm veel energie en enthousiasme iets wat erg bij ons aansluit! Geen beloftes maar gewoon de juiste koppelingen tussen ondernemers in Amersfoort. Het werkt, als wij werk uitbesteden checken wij eerst Content. Dus ben je een ondernemer uit Amersfoort, niet nadenken maar aansluiten!"
Gijs Viester - Vindicta