TVA Advies gaat verder als Van Arkel Advies

Amersfoort, zaterdag 10 februari 2024 

De Amersfoortse ondernemer Thomas van Arkel maakt met de overname van een nieuwe bedrijfsnaam een mooie stap en doorontwikkeling: Van Arkel Advies is de nieuwe naam in plaats van TVA Advies. "Ik ben er heel blij mee. De afgelopen maanden zijn wij druk geweest met de overname van de nieuwe bedrijfsnaam en de adaptatie en rebranding van mijn bedrijf. Voor mij een belangrijke stap in de verdere professionalisering van mijn bedrijf, een stap welke aan de basis ligt van mijn groeiambities. Mijn dankbaarheid is groot aan Rob en Maarten van Arkel dat ik de naam mag overnemen."

Met deze naamswijziging heeft Thomas direct van de mogelijkheid gebruik gemaakt om de scope van zijn bedrijf te verbreden en de uitstraling van de website aan te passen! "Er is steeds meer vraag naar Hospitality expertise buiten de Horeca branche en daarom zijn wij inmiddels actief in de retail, zorg, facilitaire en zakelijke dienstverlening, bij verenigingen en binnen de vrijetijdseconomie", aldus Thomas.

Nieuwe opdrachten
Voor deze volgende stap zoekt Thomas dan ook nieuwe opdrachten. "Wij ondersteunen en begeleiden bij diverse Hospitality trajecten zoals o.a. de ontwikkeling en realisatie van concepten & bedrijfsplannen, event management & planning, verandertrajecten, optimalisatie van bedrijfsprocessen & systemen en zijn wij betrokken bij diverse projecten en interim opdrachten. Mocht je iets weten of eens willen sparren: een kop koffie is zo ingepland via mijn nieuwe website: Van Arkel Advies - Laat Hospitality werken 

Nieuws

TVA Advies gaat verder als Van Arkel Advies

Zakelijke Dienstverlening