Van Arkel Advies

Zakelijke Dienstverlening
Wie wij zijn? 

Mijn naam is Thomas van Arkel, consultant en eigenaar van Van Arkel Advies en samen met mijn team van zelfstandig consultants denken wij graag mee in Hospitality strategie en organisatievraagstukken binnen diverse branches. Wij werken resultaatgericht, maar behouden oog voor de mens achter de organisatie!

Wat wij doen?
Wij ondersteunen en begeleiden bij diverse Hospitality trajecten. Zo zijn wij o.a. betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van concepten en bedrijfsplannen, rebranding en marketing strategieën, eventmanagement & -planning, verandertrajecten, optimalisatie van bedrijfsprocessen en systemen, en zijn wij betrokken bij diverse projecten en interim opdrachten.

Voor wie wij er zijn? 
Het woord ‘Hospitality’ wordt vaak geassocieerd met gastvrijheid binnen hotels, restaurants, catering- & evenementenlocaties. Tegenwoordig kom je het begrip ‘Hospitality’ veel vaker tegen binnen andere sectoren. Zo vervullen wij opdrachten voor bedrijven binnen diverse sectoren zoals de horeca, zakelijke & facilitaire dienstverlening, toerisme & recreatie, retail, congres & evenementen sector, en de vrijetijd- & leisuresector.

Neem hier contact op

Utrechtseweg 129
3818 ED
Amersfoort

06- 14 38 61 08Info@vanarkeladvies.nl

https://vanarkeladvies.nl/