Talentvolle Eventmanagers in de dop zoeken uitdagende projecten!

Amersfoort, donderdag 14 maart 2024

Dit najaar biedt de Ad Eventmanagement opleiding van Hogeschool Utrecht een bijzondere kans: vier getalenteerde tweedejaars studenten staan klaar om jouw evenement in december 2024 naar een hoger niveau te tillen. Of het nu een intiem kerstdiner is, een groots bedrijfsfeest, of een innovatief online event, deze toekomstige eventmanagers brengen frisse ideeën en passie voor eventplanning mee naar jouw project.

'Deze unieke samenwerking tussen studenten en het werkveld is wat onze opleiding zo krachtig maakt', benadrukt Jasper Swart. 'We nodigen je uit om samen met onze studenten een onvergetelijk evenement te creëren, terwijl je hen een onmisbare praktijkervaring biedt. Dit is een win-winsituatie: een succesvol evenement voor jou en een rijke leerervaring voor hen.'

Vanaf 2 september duiken ze voor 20 weken vol enthousiasme in de wereld van eventmanagement, begeleid door ervaren docenten uit de branche. Ze krijgen niet alleen de theorie, maar brengen deze ook in de praktijk door jouw evenement van a tot z te organiseren. Dit project is dé kans om niet alleen een geweldig evenement neer te zetten, maar ook om een bijdrage te leveren aan de praktijkervaring van aanstormend talent.

Wat kun je verwachten?

  • Een persoonlijk en creatief benaderd evenement, volledig afgestemd op jouw doelstellingen.
  • Regelmatige updates en professionele feedbacksessies met het projectteam.
  • Een frisse blik op evenementorganisatie, gesteund door de nieuwste inzichten en technologieën.

Eerdere opdrachtgevers zoals SNS Bank en Toyota Van Gent hebben al mogen ervaren hoe de studenten met passie en innovatie evenementen naar een hoger niveau tillen. Is jouw organisatie de volgende?

Interesse of nieuwsgierig?
Heb je een evenement in gedachten dat wel een creatieve en professionele impuls kan gebruiken? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de talentvolle studenten bieden? Neem dan contact op met Patrick Mulder via 06 230 340 90 of patrick.mulder@hu.nl, of met Bart Vos via 06 426 054 76 of bart.vos@hu.nl.
Nieuws

Talentvolle Eventmanagers in de dop zoeken uitdagende projecten!

Onderwijs
Zakelijke Dienstverlening