Ontmoet toekomstige HR-Professionals: Meet & Greet bij Hogeschool Utrecht

Amersfoort, dinsdag 26 maart 2024

Ben je op zoek naar toekomstige HR-professionals die jouw organisatie kunnen versterken? De Hogeschool Utrecht biedt een unieke gelegenheid om met praktijkgerichte HRM-studenten in contact te komen tijdens een Meet & Greet op donderdag 11 april 2024 van 10:00 tot 12:00 uur. Dit evenement vindt plaats op de locatie in Amersfoort en belooft een dynamische ochtend vol netwerken, speeddating en interactieve workshops.

Wij presenteren met trots 45 eerstejaars Ad HRM-studenten die gretig zijn om hun theoretische kennis in de praktijk te brengen. Tussen 20 mei en 14 juni 2024 hebben ze de kans om een korte meeloopstage te doen, een perfecte gelegenheid voor zowel studenten als bedrijven om elkaar te leren kennen. Daarnaast zijn deze talenten beschikbaar voor een langere stage van 7 maanden, van november 2024 tot juni 2025, waarin ze volop kunnen bijdragen aan jouw HR-projecten.

Deze interactieve Meet & Greet is dé kans om direct in contact te komen met gedreven HR-studenten die klaarstaan om hun vaardigheden in te zetten binnen jouw organisatie. Of je nu op zoek bent naar een frisse kijk op jouw HR-beleid, ondersteuning bij lopende projecten of talent voor de lange termijn, onze studenten kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan jouw team.

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om hun bedrijf of organisatie te presenteren en persoonlijke gesprekken aan te gaan met studenten. Daarnaast bieden de workshops een unieke kans om dieper in te gaan op actuele HR-thema’s en hoe onze studenten hieraan kunnen bijdragen.

Mis deze kans niet om de HR-professionals van morgen te ontmoeten en hen de kans te geven het HRM-vak van binnenuit te leren kennen. Aanmelden voor de Meet & Greet en verdere informatie is verkrijgbaar via Eva Possel op eva.possel@hu.nl of via LinkedIn.

Nieuws

Ontmoet toekomstige HR-Professionals: Meet & Greet bij Hogeschool Utrecht

Onderwijs
Zakelijke Dienstverlening