Grote opening Club Tucan | Van der Valk Amersfoort-A1!

Amersfoort, vrijdag 11 maart 2022

Zaterdag 19 februari was het dan eindelijk zover: de grand opening van Club Tucan. Wethouder Willem-Jan Stegeman heeft officieel de deuren geopend. Het was een feestelijke opening met onder andere een DJ die ervoor gezorgd heeft dat de voetjes van de vloer konden. Eén ding is zeker: bij Club Tucan - gevestigd langs de A1 bij Van der Valk Hotel Amersfoort - hoeft niemand zich te vervelen! 

Tijdens de opening heeft Wethouder Willem-Jan Stegeman door middel van een drone de schaar overhandigd gekregen. Samen met het publiek en bedrijfsleider Peter Overeem is de club om 16:00 uur officieel geopend.

Club Tucan is het totaalconcept midden in het land waar spel en plezier centraal staat. Zo behoort het concept tot het ernaast gelegen hotel Van der Valk Amersfoort-A1.

Deze nieuwe hotspot is voor jong en oud maar ook op zakelijkgebied is er van alles mogelijk! Club Tucan kan uw bedrijfsuitje, meeting of welke gelegenheid dan ook, tot een onvergetelijke happening maken. Duik samen met je familie, vrienden of collega’s de tropische wereld van Club Tucan in en ontdek de à la carte grill in Marley’s restaurant. Ga samen op reis naar de zonnige beachbar en geniet van heerlijke cocktails met de nieuwste hits!

Virtual reality, racing simulator & arcade
Fan van spelletjes en gamen? Dan is Club Tucan de place to be! Club Tucan beschikt over een VR gamepark met o.a. 8 simulatiemachines, een beachclub met DJ, Jeu de Boules banen en privé karaoke ruimtes en nog veel meer te gekke spellen! Speciaal voor de allerkleinsten is er een aparte kinderkamer. Daar spelen ze met gave gadget zoals een VR zandtafel.

Club Tucan kan niet wachten om iedereen te verwelkomen!

Club Tucan
Ruimtevaart 22
3824 MX Amersfoort
Meer informatie: www.clubtucan.nl

Nieuws

Grote opening Club Tucan | Van der Valk Amersfoort-A1!

Horeca
Fun & Entertainment