Club Tucan

Restaurant
Fun & Entertainment
Club Tucan

Hét totaal concept in Amersfoort, langs de A1 bij Van der Valk Hotel, waar spel en plezier centraal staan. Naast een a la carte grill & Shared Dine familierestaurant in tropische sferen is er een etage ingericht met Virtual Reality Gaming en arcade spellen. In de kelder waan je je op een zonnig strand in de Beach Club. Hier kom je om met een cocktail in de hand een dansje te maken bij de DJ of je daagt je vrienden uit op een van de Jeu de Boules banen of in de private karaoke ruimtes.

Food, drinks & Fun

In Marley’s Restaurant heerst een ontspannen sfeer. Neem plaats op de ronde banken, in een van de heerlijke zitjes of schuif aan aan de hangtafels. Marley’s restaurant is dé plek om met je familie of vrienden heerlijk te komen eten en daarna elkaar uit te dagen op de Jeu de Boules baan, in de karaoke ruimte of in de arcade hal. Of ga naar het Virtual Reality Game Park. Hier vind je een selectie van de laatste Virtual Reality Games: racing, surfen, schooting en nog veel meer.

Alles is mogelijk en er is voor ieder wat wils, van jong tot oud! Ook voor ondernemers voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of bedrijfsfeest. Jubileum te vieren: wees welkom bij Club Tucan!

Neem hier contact op

Ruimtevaart 22
3824 MX
Amersfoort

033 454 00 00info@clubtucan.nl

www.clubtucan.nl