Felton loopt alvast warm voor businessloop Amersfoort

Amersfoort, donderdag 28 april 2022

De kick-off van een vitaliteitsprogramma starten met de Amersfoortse Businessloop. Voor commercieel directeur van Felton, Edwin van Korlaar, met recht een superstart voor een programma dat komend jaar wordt uitgerold binnen zijn organisatie. ‘Vitaal zijn en blijven is enorm belangrijk. Vitale medewerkers zijn minder vaak ziek, zijn productiever en meer betrokken bij de organisatie. Als werkgever is het belangrijk om werknemers daarin te coachen en stimuleren en dat is wat we met dit programma zullen gaan doen’.


Dit jaar sponsort Felton voor het eerst de Amersfoortse Businessloop die wordt georganiseerd op vrijdag 17 juni 2022. ‘Het sponsoren van de Businessloop sluit naadloos aan bij het nieuwe initiatief van Felton. We zitten al op 10 deelnemers’,  vertelt een enthousiaste Edwin die zelf uiteraard ook mee loopt. ‘Daarnaast is het heel mooi om als bedrijf een bijdrage te leveren aan Amersfoortse initiatieven’. Naast de Businessloop staan er al een aantal andere initiatieven op de -vitaliteits- agenda van Felton. ‘Niet alleen sportieve activiteiten hoor, ook maatschappelijke thema’s, lessen over levenskracht en er is natuurlijk tijd voor fun en ontspanning. Je goed voelen, zowel lichamelijk als mentaal en emotioneel, dat is van groot belang’ aldus Edwin.

Businessloop Amersfoort is hét gezelligste hardloopevent van Amersfoort (en omgeving) waar werknemers en bedrijven op een ontspannen en sportieve wijze met elkaar in contact komen. Het is een recreatieve loop van 5 of 10 km. Je hoeft geen getrainde hardloper te zijn om deel te nemen. Man of vrouw, jong of oud, beginnend of gevorderd, echt iedereen kan mee doen. De Businessloop wordt georganiseerd in samenwerking met Hardloopcentrum Aart Stigter en Het Meridiaan College (Vestiging Nieuwe Eemland).

Wil je ook mee lopen? Dat kan individueel of als team! Schrijf je in via www.businessloop.nl/inschrijven Voor vragen over de sponsorpakketten of sponsoren op maat kun je contact opnemen met de organisatie van de Businessloop via info@businessloop.nl of 06 42805844
Nieuws

Felton loopt alvast warm voor businessloop Amersfoort

IT
Sport