Felton

Zakelijke Dienstverlening
IT

Felton is als ICT-partner ruim 35 jaar actief in het ontwerpen, implementeren en beheren van veilige ICT infrastructuren voor klanten in diverse marktsegmenten.


Onze missie is om u altijd en overal op een veilige manier toegang tot uw data en bedrijfsapplicaties te bieden. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij continu grenzen verleggen op het gebied van cloud services, managed services, cybersecurity en outsourcing.
Voor klanten betekent dit nog meer ontzorging, grip, veiligheid én (financiële) ruimte, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Felton heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren. Eén van onze doelstellingen is om het beste ICT-infrastructuur bedrijf van Nederland te zijn. Tevens hebben wij als doelstelling om een buitengewoon leuke werkgever te zijn, waar je fluitend naar je werk gaat en fluitend weer naar huis.


Werken bij en met Felton is bijzonder, niet alleen door onze technische know-how, maar ook omdat wij heel veel waarde hechten aan een prettige manier van zaken doen waardoor klanten en leveranciers graag bij ons terugkomen. Bezoek onze vacatures pagina voor actuele vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Neem hier contact op

Databankweg 26-C
3821 AL
Amersfoort

+31 (0)88 4637700 (algemeen)info@felton.nl

https://felton.nl/