#contentdeal Waarding Advocatuur & Sportivate

Amersfoort, dinsdag 2 november 2021
Elke dinsdag publiceren we het item #contentdeal. Hiermee lichten we een ontstane samenwerking uit tussen twee bedrijfsleden. Een samenwerking die, jawel, dankzij ons platform is ontstaan. Want daar staan we voor: Vraag & Aanbod matchen. 

Deze week: Waarding Advocatuur en Sportivate. Stella Willebrands, eigenaresse van Waarding Advocatuur, en Gert van Assen namens Sportivate hebben elkaar gevonden omdat er de wens was alles goed voor het personeel vast te leggen. Het resultaat: een Sportivate Personeelsgids.

Wat een geweldige samenwerking! Vanuit de gedachte 'mensen maken het verschil' en 'personeel is het belangrijkste kapitaal' is Sportivate als sterk groeiend bedrijf continue op zoek naar de juiste mensen. Niet alleen personeel maar ook externe professionals.

'We willen graag goed doen voor onze medewerkers', aldus Gert van Assen van Sportivate 'En volgens alle wet- en regelgeving. Via Danny Rietveld van Content kwamen we uit bij Stella Willebrands van Waarding advocatuur. Na diverse overleggen en het sparren met elkaar wat de beste keuzes zijn, hebben we nu ons eigen Sportivate Personeelsgids. Daar zijn we erg content mee. Het brengt ons een professionaliseringsslag en ons personeel een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden waarbij moeilijke regeltjes helder zijn opgeschreven zodat je die makkelijk kunt nalezen.'

'Hoe leuk is het als je mee mag denken en helpen aan het bouwen van een organisatie', laat Stella Willebrands weten. 'Daar komt bij dat samenwerken met Gert van Assen en Mariëlle Bakker een feestje is. Zij staan voor alles open en we hebben goed gekeken wat nu bedrijfseigen aan Sportivate is en wat in de praktijk wel of niet werkt. Met hun ervaring en mijn juridisch sausje, is er een personeelsgids die de basis legt voor de toekomst en verdere groei.'

Nieuws

#contentdeal Waarding Advocatuur & Sportivate

Sport
advocaat