Word partner van Proef Amersfoort!

Amersfoort, dinsdag 3 mei 2022

Nog een paar weken en dan is het zo ver, het lekkerste en misschien wel leukste evenement van Amersfoort gaat weer van start. Na twee jaar wachten kan Proef Amersfoort eindelijk - haar poorten - weer openen. Het culinaire evenement vindt plaats in De Nieuwe Stad van 25 t/m 29 mei. Op woensdagavond 25 mei barst de VoorProefavond los. Traditiegetrouw dé avond voor zakelijk Amersfoort en genodigden. Voorgaande edities kon je voor deze avond nog een toegangskaart kopen, maar vanaf komende Proef gaat dit iets anders. Je kunt jezelf namelijk alleen entree verschaffen door ProefPartner te worden, maar hoe gaat dat precies in zijn werk?

Het idee is dat je Proef Amersfoort met een proefpartner-pakket steunt. In tegenstelling tot veel andere evenementen ontvangt de Proef namelijk nul-komma-nul subsidie. Tel daar corona bij op en je weet ongeveer hoe ver de organisatie zijn nek uitsteekt. ProefPartner worden is niet zomaar iets. Het bied je de kans om relaties op de woensdagavond exclusief kennis te laten maken met jouw bedrijf én onze prachtige stad Amersfoort. Je hoeft hier helemaal niks voor te doen. De locatie en catering is nu in één keer geregeld; Proef Amersfoort biedt het podium! Dompel jezelf en je relaties onder in een portie feelgood en maak kennis met een unieke culinaire belevenis, want één ding is zeker, liefde gaat door de maag.

Proef Amersfoort is een begrip en al voor de 25ste keer hét culinaire visitekaartje van Amersfoort. Word jij ook ProefPartner? Bekijk de hapklare pakketten op www.proefamersfoort.nl/partner-worden en wees er - hoe dan ook – bij op de VoorProefavond op woensdagavond 25 mei aanstaande. We zien je dan!

Nieuws

Word partner van Proef Amersfoort!

Horeca
Fun & Entertainment