Uniek Wijnmakersdiner met Tiago Mendes bij Bergpaviljoen!

Amersfoort, woensdag 13 maart 2024

Zet woensdag 27 maart in je agenda, want Bergpaviljoen organiseert een wijnmakersdiner dat je niet wilt missen. 'We hebben Tiago Mendes van Anselmo Mendes, een bekroonde wijnmaker uit Portugal, uitgenodigd om samen met ons een avond vol culinaire hoogtepunten en topwijnen te verzorgen', vertellen Theo Slotboom en Ed van den Bor.

De avond begint om 18:00 uur met een aperitief aan de bar, waarna we om 18:30 uur aan tafel gaan voor een 5 gangendiner dat even smaakvol als gezellig wordt. Voor € 125 per persoon geniet je van een avond waar elke gang begeleid wordt door een zorgvuldig geselecteerde wijn. Tiago Mendes zal daarbij niet alleen de wijnen introduceren, maar ook vertellen over de unieke combinatie met onze verse visgerechten.

Wat deze avond speciaal maakt, is Tiago’s passie voor de Alvarinho druif en zijn talent om het beste uit de diversiteit van Portugese wijnregio’s naar boven te halen. Hij neemt je mee van Vinho Verde tot de Alejento en verder, terwijl je ontspant en geniet van de fijne sfeer bij Bergpaviljoen.

Na het diner houden we het gezellig in onze bar lounge, waar je kunt nagenieten met een kop koffie of een afsluitende borrel. Dit is dé kans om in een ontspannen setting meer te leren over Portugese wijnen en te netwerken met andere wijnliefhebbers.

Reserveren?
Reserveer snel je plek voor dit bijzondere evenement bij Bergpaviljoen en duik in de wereld van Portugese wijnen. Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon nieuwsgierig naar nieuwe smaken, deze avond belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Meld je aan via info@bergpaviljoen.nl! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een gezellige, smaakvolle avond!

Nieuws

Uniek Wijnmakersdiner met Tiago Mendes bij Bergpaviljoen!

Restaurant
Horeca