Wijnhuis van Druiven nu al actief voor de feestdagen!

Amersfoort, maandag 10 oktober 2022

Hoewel de blaadjes nog van de bomen vallen staat de decembermaand eerder voor de deur dan je denkt. Donkere dagen, vrieskou, misschien wel een dik pak sneeuw… Maar ook de maand van Sinterklaas, kerstpakketten, relatiegeschenken, cadeautjes onder de boom.. Kortom: er wordt in deze tijd behoorlijk wat geschonken! Jan en Niels van der Schans van Wijnhuis van Druiven helpen ook dit jaar hun Contentcollega’s weer met veel liefde en energie aan een bijzonder geschenk op maat voor medewerkers, zakenrelaties of familieleden.  ‘Als je iets weggeeft moet dit bij de gelukkige ontvanger het gevoel geven van iets bijzonders. Dat het écht impact heeft.’ vertelt Jan. ‘En graag geven wij alle Contentleden 10% korting op al hun feestdagen-gerelateerde aankopen’. 

Waar kun je dan precies aan denken? Enkele mogelijkheden op een rij:

Wijnen:
Wijnen in alle soorten, maten en prijsklassen. Met bloemrijke beschrijvingen en/of wijnspijsadvies. In alle mogelijke verpakkingen, al dan niet voorzien van je eigen huisstijl. Ook alcoholvrij.

Aanvullend:
Bijzondere en originele artikelen met een goed lokaal verhaal, te combineren met onze wijnen. Een borrelplank of kaars in de vorm van de Lange Jan, Amersfoorts memoryspel, Amersfoorts kelner mes en nog veel meer. Hierbij werken wij samen met mede-Contentlid Jan Aart Bijl van Amersfoorts Kerstpakket.

Leuk voor met je team:
Wijnproeverijen in iedere gewenste vorm, op elke gewenste locatie. Niels heeft dit al voor diverse Contentleden met veel plezier en succes gedaan. Echt een aanrader!

Service:
We nemen graag een deel van de zorg uit handen, zo schrijven we graag een pakkende aanbieding tekst en bezorgen we natuurlijk persoonlijk de bestellingen.

Tip!
Hoe eerder we een deal hebben des te gemakkelijker het is om alles op tijd en feilloos te regelen. Interesse? Neem dan contact op met Niels 06-39026530 of Jan 06-51530434.
Een mail naar info@wijnhuisvandruiven.nl werkt ook prima!

Alvast fijne feestdagen!

Nieuws

Wijnhuis van Druiven nu al actief voor de feestdagen!

Retail
Zakelijke Dienstverlening
Horeca