Wijnhuis van Druiven haalt zonnig Portugal in huis!

Amersfoort, maandag 11 juli 2022

Afgelopen zaterdag organiseerde Wijnhuis van Druiven een Portugese wijnproeverij. Niels van der Schans is enthousiast over het verloop van deze middag. ‘Tijdens een winkelproeverij komt er een importeur langs met de wijnen. We organiseren dit soort proefdagen vaker en geven diverse importeurs hierbij een kans om hun wijnen te presenteren.’ De Portugese middag is druk bezocht en van 13:00 – 17:00 uur waren er continu proevers aanwezig in de mooie wijnzaak aan de Leusderweg. 

‘De reacties tijdens de proeverij waren goed, er waren ook erg mooie en interessante wijnen’, vertelt Niels. ‘Over het algemeen viel bijna alles goed in de smaak! Natuurlijk zijn er altijd wel 1 of 2 wijnen per persoon die wat minder past qua stijl of smaakprofiel. Want ja, smaken blijven nou eenmaal persoonlijk en verschillend.’

De volgende proeverij staat alweer gepland. ‘Op zaterdag 23 juli is iedereen van 13:00 – 17:00 van harte welkom op onze Provence proeverij, of terwijl rosé. Hopelijk werken de weergoden mee en kunnen we heerlijk buiten gaan proeven en genieten. Bij mooi weer hebben we ook een jeu du boules baan gehuurd’.

Ontdek het ruime assortiment van Wijnhuis van Druiven aan de Leusderweg 212 in Amersfoort. Of neem een kijkje op de mooie en uitgebreide website www.wijnhuisvandruiven.nl.

Nieuws

Wijnhuis van Druiven haalt zonnig Portugal in huis!

Retail
Horeca