Werkvilla opent stijlvolle nieuwe vestiging in Utrecht!

Amersfoort, donderdag 18 april 2024

Groot nieuws voor de liefhebbers van unieke werkruimtes: Werkvilla, tot nu toe een vertrouwde naam in Amersfoort met twee prachtige villa's aan de Utrechtseweg, heeft zijn vleugels uitgeslagen naar Utrecht. Martine van Werkvilla heeft de sleutels overhandigd gekregen van één van de pareltjes van Utrecht op Maliesingel 26, recht tegenover het prachtige Park Lepelenburg.

'Wanneer je zulke kansen ziet, moet je wel toeslaan', vertelt Martine enthousiast. 'De Werkvilla was eigenlijk nog volop bezig in Amersfoort, maar dit monumentale pand met zijn marmeren entree en glas-in-lood-details kon ik echt niet laten schieten. Het is alles wat Werkvilla vertegenwoordigt.'

De beslissing kwam na gesprekken met de verhuurders van het pand en de positieve samenwerking met lokale professionals zoals Joucke van Driesten van CMC.nl en Gert-Jaap van Keulen van Molenbeekmakelaars. 'De energie en het vertrouwen van iedereen betrokken bij dit project waren onmisbaar', zegt Martine.

Bezichtigingen zijn al van start gegaan, en de reacties zijn overweldigend positief. 'We hebben al veel interesse van zowel grote bedrijven als zzp'ers die op zoek zijn naar een inspirerende werkplek', voegt Martine toe.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Martine nog meer goed nieuws: 'We zijn ook bezig met een andere prachtige villa in Amersfoort, en daar horen jullie heel binnenkort meer over. Het blijft spannend!'

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de nieuwe Werkvilla in Utrecht zelf ervaren? Martine nodigt je uit: 'Kom langs, bekijk het zelf en wie weet vind je bij ons je nieuwe werkplek! Laten we samen een kop koffie drinken en de mogelijkheden verkennen.' Voor een rondleiding of meer informatie, neem contact op via info@werkvilla.nl of plan je bezoek online.

Nieuws

Werkvilla opent stijlvolle nieuwe vestiging in Utrecht!

Zakelijke Dienstverlening