Van Mossel Kia Dutch Open 2023: Toptennis en Exclusieve VIP-ervaring

Amersfoort, dinsdag 11 juli 2023 

Van Mossel Kia kondigt met trots de vierde editie van het prestigieuze ATP Challenger tennistoernooi, het Van Mossel Kia Dutch Open 2023 aan. Het toonaangevende tennisevenement vindt plaats van 16 tot en met 23 juli op de sfeervolle gravelbanen van tennisvereniging ALTA in Amersfoort.

Een week lang strijden nationale en internationale topspelers om de felbegeerde titel. 'Het is belangrijk voor toptennis in Nederland dat onze nationale spelers zich met de internationale concurrentie kunnen meten tijdens dit toernooi en belangrijke punten kunnen halen voor de internationale ranglijst', zeggen Bas Huijzer, divisiedirecteur Van Mossel Automotive Group, en Frank Daalhuisen, commercieel directeur Van Mossel Kia.

In de aanloop naar het toernooi zal op zaterdag 15 juli de loting voor de wedstrijden plaatsvinden. Deze ceremonie, die om 18:00 uur begint in de Van Mossel Kia Viptent op het tennisterrein van ALTA, wordt dit jaar verricht door de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius. Onder toezicht van ATP-gedelegeerde Carl Baldwin zal de burgemeester bepalen welke spelers het tegen elkaar opnemen in de eerste ronde van het toernooi.

VIP-tickets voor Content leden
Als lid van Content krijg je de kans om naast het beleven van toptennis op het hoogste niveau, een exclusieve VIP-ervaring te hebben tijdens de Van Mossel Kia Dutch Open. Van Mossel Kia stelt speciaal voor jullie tien VIP-kaarten beschikbaar. Heb je interesse in deze unieke kans? Dan kun je je tot vrijdag 14 juli a.s. 12:00 uur aanmelden door een e-mail te sturen naar Carien Kessels via Carien.Kessels@vanmossel.nl. Gebruik als onderwerp van je e-mail: 'Content VIP-tickets VMKDO', zodat je aanmelding snel en gemakkelijk verwerkt kan worden. Mis deze geweldige kans niet om toptennis te beleven in een exclusieve VIP-setting. Meld je snel aan!

Tickets:
Tickets voor het Van Mossel Kia Dutch Open 2023 zijn nu verkrijgbaar. Bezoek www.vanmosselkiadutchopen.nl/tickets om je tickets te bemachtigen. 

Meer informatie:
Voor meer informatie en het laatste nieuws, bezoek de officiële website van het toernooi: www.vanmosselkiadutchopen.nl.

Ervaar het toptennis bij Van Mossel Kia Dutch Open 2023. We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen in Amersfoort van 16 tot 23 juli!

Nieuws

Van Mossel Kia Dutch Open 2023: Toptennis en Exclusieve VIP-ervaring

Automotive
Sport