Van Gent Finaleweken: Scoor een nieuw tenue voor jouw sportteam!

Amersfoort, donderdag 18 april 2024

Elk jaar weer zet Van Gent zich in om de amateursport in de regio Amersfoort een flinke boost te geven. In samenwerking met de BDU brengen ze de lokale sportteams onder de aandacht met enthousiaste artikelen tijdens de spannende slotfase van het seizoen, bekend als de Van Gent Finaleweken. Maar dat is niet alles: ze kleden de teams ook in splinternieuwe tenues!

Dankzij onze bijdrage kunnen sportteams echt schitteren, zowel op het veld als daarbuiten', vertelt Jacco van Gent. 'Of het nu gaat om de jeugdteams of de senioren, iedereen verdient het om er goed uit te zien en zich goed te voelen. Daarom kiezen we elk jaar een paar gelukkige teams uit die we helemaal in het nieuw steken.'

Hoe doe je mee?

Stap 1: Laat Van Gent vóór 20 mei weten waarom juist jouw team een nieuwe outfit verdient. Een krachtige motivatie kan je team al een heel eind op weg helpen.

Stap 2: Wil je de kansen van jouw team vergroten? Deel dan een leuke teamfoto of actiefoto op Facebook of Instagram. Gebruik de hashtags #vangentfinaleweken en tag @vangentautobedrijf om op te vallen.

Jacco: 'Vorig jaar hebben we het tweede damesteam van Quick en de JO8-3 van Nieuwland in het nieuw gestoken. Zulke momenten zijn onvergetelijk en wij kijken er naar uit om dit jaar weer nieuwe teams blij te maken. Sport verbindt ons allemaal en met de Van Gent Finaleweken willen we dat vieren.'

Wil je dat jouw team dit jaar in stijl de competitie afsluit? Grijp dan deze kans en doe mee aan de Van Gent Finaleweken. Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek vangent.nl/finaleweken. Mis deze kans niet om je team te laten stralen in een nieuwe outfit!

Nieuws

Van Gent Finaleweken: Scoor een nieuw tenue voor jouw sportteam!

Sport
Automotive