Vacature v/d Week: Zaterdagbaan Host - Van Gent Autobedrijf

Amersfoort, dinsdag 15 november 2022

We zijn er allemaal maar druk mee, het vinden van goed personeel. Content heeft een groot en betrokken netwerk en daarom verschijnt er elke week een 'Vacature van de week'.  Hoe leuk zou het zijn als we elkaar als ondernemers met deze zoektocht kunnen helpen? Van Gent Autobedrijf is voor de zaterdagen op zoek naar hét visitekaartje van het bedrijf. Ken jij iemand die op zoek naar een leuke zaterdagbaan voor naast de studie of is jouw eigen dochter of zoon misschien wel de perfecte kandidaat? Laat ze snel een berichtje sturen om kennis te maken met dit mooie familiebedrijf!

Wij zijn voor onze vestiging in Amersfoort op zoek naar een Host voor de zaterdag

Jij bent als host hét visitekaartje voor ons bedrijf. De eerste indruk moet goed zijn en die verzorg jij! Als host ben jij verantwoordelijk voor het welkom heten van alle bezoekers van de vestiging. Jij spreekt bezoekers aan, geeft hen een welkom gevoel, maakt het eventuele wachten wat aangenamer met bijvoorbeeld een kopje koffie en helpt hen verder naar de juiste collega en afdeling. Ook neem je bij drukte de telefoon aan, of als het juist minder druk is verricht je administratieve taken. Het betreft een functie voor de zaterdag van 9:00-17:00.

Profiel:
Heb jij een representatieve en gastvrije uitstraling? Ben jij in het bezit van sterke communicatieve vaardigheden? Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal en computervaardigheden. Ben jij service- en klantgericht, overtuigend en collegiaal? Dan ben jij de host die wij zoeken!

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke zaterdagbaan die ook nog eens goed op je cv staat. Daarnaast kun je eventueel ook extra werken in de vakanties.
  • Een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een hele fijne werksfeer.
  • Werken in een prachtig familiebedrijf met 52 jaar ervaring en circa 140 collega’s. Wij bestaan uit drie dealerbedrijven, een eigen leasemaatschappij en een schadeherstelbedrijf.

Kennismaken?
Stuur ons gewoon een berichtje en dan bellen we je om kennis te maken. Als het klikt kom je langs en dan laten we je ons mooie bedrijf zien. Dus wij vragen jou niet om een lange sollicitatiebrief te schrijven of meteen je CV te sturen, dit mag natuurlijk wel.

Solliciteer snel!

Stuur je berichtje met je naam en telefoonnummer naar Tanja Combé: solliciteren@vangent.nl of via whatsapp: 06-12892585

Nieuws

Vacature v/d Week: Zaterdagbaan Host - Van Gent Autobedrijf

Automotive