Vacature v/d Week: Servicedeskmedewerker | Consultant | Projectassistent - Vindicta

Amersfoort, dinsdag 7 november 2022

We zijn er allemaal maar druk mee, het vinden van goed personeel. Content bied een groot en betrokken netwerk die hier wellicht bij kan helpen. Daarom verschijnt er elke week een 'Vacature van de week'. Hoe leuk zou het zijn als we elkaar als ondernemers hierbij kunnen helpen? Bij Vindicta zijn ze altijd op zoek naar goede en gemotiveerde mensen. Mensen die graag in een professioneel en gezellig, groeiend team willen samenwerken. Samenwerken voor het ultieme doel: een tevreden opdrachtgever, die graag weer bij ze terug komt. Deze week maar liefst drie vacatures bij het meest bijzondere ICT-bedrijf in Amersfoort. Kom jij het team versterken als Servicedeskmedewerker, Consultant of Projectassistent?

WIE IS VINDICTA?

Vindicta is het meest bijzondere ICT-bedrijf van Amersfoort! Want met een klein team zijn wij in staat om een compleet pakket met ICT-diensten en cloudoplossingen aan te bieden. De organisatie heeft een open en informele cultuur. Lees hier meer over Vindicta!

Vacature Servicedeskmedewerker
Ben jij veelzijdig, zelfstandig, hou je van uitdaging en weet jij meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden? Dan is Vindicta op zoek naar jou als onze nieuwe Servicedeskmedewerker. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten, dus ook direct ons visitekaartje!

Vacature Consultant
Veelzijdig, zelfstandig en uitdagend, dat is wat deze functie als Consultant bij Vindicta kenmerkt. Je bent een goede sparringpartner voor onze klanten en gaat er altijd voor om de beste oplossing te realiseren. Daarnaast ben je met diverse projecten tegelijkertijd bezig. Reizen binnen Nederland vind je geen probleem. Je spreekt zowel de taal van IT als van de organisatie en beschikt over voldoende technische ICT-kennis.

Vacature Projectassistent
Bij Vindicta zijn wij voor minimaal 24 uur per week op zoek naar een projectassistent. De ideale projectassistent gaat de organisatie en ons Officemanagement ondersteunen en denkt proactief mee hoe bepaalde zaken efficiënter en effectiever kunnen! De projectassistent ondersteunt de collega’s, zowel administratief als met praktische en organisatorische zaken en heeft daarvoor contact met klanten en leveranciers.

Ben jij die enthousiaste kandidaat die Vindicta komt versterken?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met uitgebreide CV via sollicitatie@vindicta.nl. Voor vragen kun je contact opnemen via telefoonnummer 085 – 2733 980.

Nieuws

Vacature v/d Week: Servicedeskmedewerker | Consultant | Projectassistent - Vindicta

Zakelijke Dienstverlening
IT