Vacature v/d Week: Recruitment Consultant - Doorstroom Uitzendburo

Amersfoort, dinsdag 17 januari 2023

Ook dit jaar is het voor veel bedrijven nog steeds erg lastig om goed personeel te vinden. Daarom verschijnt er ook in 2023 elke week een 'Vacature van de week'.  Hoe leuk zou het zijn als we elkaar als ondernemers kunnen helpen, want een goede baan betekent natuurlijk plezier in je werk. Kersvers Content-lid Doorstroom streeft ernaar het leukste uitzendbureau in de regio te zijn. Voor haar uitzendkrachten, medewerkers én voor hun klanten. Ter uitbreiding en versterking van het team Hilversum / Amersfoort, – en in de toekomst eventueel nog andere vestigingen – zijn ze per direct op zoek naar een Recruitment Consultant.

Werken in een klein team, waar jouw kracht het startpunt is? Resultaten behalen  waar 3 mensen blij van worden: de klant, de kandidaat en jijzelf? Krijg jij daar energie van? Dan is dit jouw kans!

Wat hebben wij nodig?
 
In onze manier van werken staat de persoonlijke benadering daarom altijd centraal.  Niet alleen van klanten en kandidaten, maar ook van jou als consultant. Wat zijn jouw  kwaliteiten en waar krijg je energie van? Daar houden we rekening mee. Elke  ochtend stemmen we af welke doelen we die dag, met elkaar, gaan behalen en  verdelen we het werk. Van ‘searchen’ tot het voeren van selectiegesprekken tot het  bezoeken van (potentiele)opdrachtgevers of het in orde maken van bijvoorbeeld de  verloning. We gaan er samen voor en voor jou betekent dat: doen waar je goed in  bent, mooie resultaten neerzetten en veel werkplezier!  

Ter uitbreiding en versterking van ons team Hilversum / Amersfoort (en in de  toekomst eventueel nog andere vestigingen) zijn wij per direct op zoek naar een  recruitment consultant. Jouw voornaamste doel is zorgen dat er een match komt  tussen een organisatie en een beschikbare kandidaat. Deze functie past bij je als jij  er energie van krijgt om te achterhalen wat mensen en organisaties willen. Jouw  communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je kansen niet alleen ziet, maar ook  creëert.

Wie ben jij?
 
Jij bent ondernemend, je werkt met passie en gaat voor het goede resultaat. Omdat  je met 2 benen op de grond staat, denkt in kansen en oplossingen en graag  verantwoordelijkheid neemt, lukt dat je ook. Je kunt met veel verschillende mensen  omgaan, waarbij je geholpen wordt door je mensenkennis en (levens)ervaring. Voor  jou is iedereen even waardevol en je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal. Door je leergierigheid snap je snel hoe een organisatie in elkaar steekt en hoe jij het beste  kunt helpen. 

Jij bent iemand die graag toewerkt naar een doel en op ondernemende manier zorgt  dat je het beoogde resultaat behaalt. Je houdt moeiteloos een paar ballen in de lucht  en staat bekend als de harde werker die ziet wat er moet gebeuren en het dan  gewoon oppakt. Een plan maken en dat vervolgens uitvoeren is voor jou de enige  logische manier van werken.

Waar rekenen we in elk geval op?

  •   Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau 
  • Je hebt werkervaring in een recruitment functie 
  • Als je al ervaring hebt in de uitzendbranche maak je ons extra blij ;-)

Aanbod  
Je gaat werken in een klein maar snel groeiende team op één van onze vestigingen  in Hilversum / Amersfoort. Binnen het team geven we je de vrijheid om te doen waar  je goed in bent en te zijn wie je bent. Je hebt targets, maar je geeft zelf richting aan  je werk. Zo benutten we ieders kwaliteiten maximaal en behalen we resultaten.  Successen? Die vieren we uitgebreid bij Connect | Doorstroom!

Wat krijg je altijd? 

  • Een prima en marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Vergoeding van jouw reiskosten
  • 28 vrije dagen per jaar
  • Een persoonlijk pensioenplan
  • Een winstafhankelijke eindejaarbonus
  • Een werkplek waar je de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen
  • De mogelijkheid om flexibel te werken

Spreekt deze mooie baan bij Connect | Doorstroom jou aan? Bel of mail met  Stephanie Boogert-van Zuilen. Stephanie is bereikbaar onder nummer 06-42086955  of per mail s.boogert@doorstroom.nl. Stephanie staat altijd open voor een vrijblijvend  kennismakingsgesprek. Samen met jou kijkt Stephanie naar waar jouw kracht ligt!

Nieuws

Vacature v/d Week: Recruitment Consultant - Doorstroom Uitzendburo

Werving & Selectie