Vacature v/d Week: IT Support Engineer & System Engineer - Open ICT

Amersfoort, woensdag 3 mei 2023

Ben jij een gepassioneerde IT-professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Open ICT, een toonaangevend bedrijf dat zich richt op het creëren van gebruiksvriendelijke en veilige ICT-omgevingen voor hun klanten, is op zoek naar versterking! Met een groeiende klantenkring en constante investering in schaalbare en professionele IT-dienstverlening voor het MKB+, zijn er kansen voor zowel een System Engineer als een IT Support Engineer.

Als System Engineer krijg je de kans om je ideeën om te zetten in realiteit en zorg te dragen voor de beheersing van de ICT-omgevingen voor de klanten, samen met je collega's. In deze rol werk je hybride en krijg je de mogelijkheid om jezelf te verdiepen in nieuwe technologieën en bij te dragen aan de dienstverlening van het bedrijf.
Bekijk de volledige vacature hier.

Aan de andere kant, als IT Support Engineer, ben je verantwoordelijk voor de correcte registratie en afhandeling van meldingen en RFC's en krijg je veel ruimte voor kennisontwikkeling en persoonlijke groei. Je werkt met uiteenlopende verzoeken en krijgt de kans om je verder te ontwikkelen tot bijvoorbeeld Systeembeheerder, Netwerkbeheerder, Cloud Engineer of Security Engineer.
Bekijk de volledige vacature hier. 

Dus, of je nu een ervaren System Engineer bent met een gezonde dosis doorzettingsvermogen of een IT Support Engineer die zijn technische kennis wil verdiepen, Open ICT biedt de perfecte werkomgeving waar je kunt rekenen op persoonlijke aandacht, betrokken collega's en volop kansen om te groeien. Grijp deze kans en sluit je aan bij het team van Open ICT!

Nieuws

Vacature v/d Week: IT Support Engineer & System Engineer - Open ICT

IT