Van Mossel organiseert unieke Mannenavond!

Amersfoort, maandag 16 oktober 2023

Ben jij klaar voor een avond die nét even anders is? Van Mossel Kia Amersfoort organiseert op vrijdag 27 oktober een speciale mannenavond waar mobiliteit en auto's even niet centraal staan. 'We willen op een andere manier contact hebben met onze klanten en geïnteresseerden, buiten het reguliere gesprek over mobiliteit en auto's om', vertelt Jeroen Thiel vestigingsdirecteur van Van Mossel. 'Het doel? Een gezellige, informele avond vol verhalen, activiteiten en, jawel, wijn'.

Inspirerende verhalen uit de Sport- en Muziekwereld
Tom Nijssen, bekend van zijn actieve carrière in het professionele tenniscircuit, neemt je mee op reis door zijn ervaringen. Van zijn overwinningen op Roland Carros en de US Open tot zijn ontmoetingen met tennislegendes als Boris Becker, Ivan Lendl en Pete Sampras. Daarnaast deelt hij ook verhalen van achter de schermen als toernooidirecteur van het Van Mossel Kia Dutch Open. Maar daar houdt het niet op! Danny de Graaf geeft je een kijkje achter de schermen bij de organisatie van een groot muziekfestival, zoals 033Live, en de uitdagingen die daarbij komen kijken, waaronder de omgang met artiesten.

Actief en toch ontspannen
Tussen de verhalen door kun je zelf aan de slag. Dankzij Sportivate Business Games test je je slagkracht met de boksbal en je dartvaardigheden. Zoals ze zelf zeggen: "Bewegen zonder zweten".

Barbershop De Valk
Zin in een moment van pure verwennerij? Barbershop De Valk uit Barneveld presenteert een authentiek scheermoment, aangevuld met een verkwikkende hot towel behandeling. Maak kennis met Ilyas Bektas en zijn magische handen voor de ultieme Amerikaanse barbershop beleving.

Wijnliefhebbers opgelet!
Als kers op de taart is er een wijnproeverij georganiseerd door www.fonswijn.nl. Ontdek nieuwe smaken en geniet van een selectie van kwaliteitswijnen.

Kortom, het belooft een avond te worden waarin ontspanning, inspiratie en gezelligheid centraal staan. Mis het niet en meld je hier aan voor deze unieke mannenavond bij Van Mossel Kia Amersfoort.

Van Mossel Kia Amersfoort
Maanlander 12
3824 MP Amersfoort

Nieuws

Van Mossel organiseert unieke Mannenavond!

Automotive