Tweede Speeddate bij Toyota van Gent: 'Smaakt naar meer!'

Amersfoort, donderdag 21 maart 2024

Na het daverende succes van de allereerste Content Car Speeddate bij Volvo Serva, was het op dezelfde dag tijd voor een tweede editie, ditmaal bij Toyota van Gent. Een frisse groep enthousiaste ondernemers – Hasib Mohammadi, Edgar Schreurs, René van Doorn en Dolf Lozeman – maakte hun opwachting voor een ochtend vol netwerken, inspiratie, en uiteraard plezier, allemaal vanuit de comfortabele stoelen van de Toyota bZ4X.

Het team van Jacco van Gent nam deze ochtend het stuur even over en verwelkomde de deelnemers aan de Ruimtevaart 4, zorgend voor een soepele rit. Het event markeerde de introductie van Toyota's eerste batterij-elektrische auto, de bZ4X, die niet alleen indruk maakt met zijn stijlvolle en robuuste uiterlijk, maar ook met de geavanceerde batterijtechnologie die Toyota gedurende meer dan 25 jaar heeft ontwikkeld.

De bZ4X staat symbool voor Toyota's 'Beyond Zero' strategie, belichaamd door zijn unieke design en de veelzijdigheid van een SUV die zowel in de stad als daarbuiten uitstekend presteert. Met 10 jaar garantie benadrukt Toyota de betrouwbaarheid van de bZ4X, een belangrijk aspect dat vertrouwen wekt bij consumenten.

De ochtend bood een mix van inspirerende gesprekken en het plezier van het rijden in een elektrische auto. De route voerde langs een paar speciale stops, waaronder Black Coffee and Supplies voor een heerlijke koffiepauze en Wijnhuis van Druiven, waar Eric Eimers de deelnemers verwelkomde met mooie verhalen over wijn. Ook was er een verrassend fotomoment bij het AFAS-gebouw in Leusden. De deelnemers wisselden elkaar af achter het stuur, waardoor iedereen zijn verhaal kon delen. 'Het was superleuk,' vertelt Hasib, 'we hadden echt goede gesprekken met elkaar. Ik zou een volgende keer zeker weer mee willen doen.' Edgar voegt toe: 'Het was een unieke kans om mensen te ontmoeten die je normaal niet zo snel spreekt.'

Ook René vond het een hele leuke ervaring: 'Ontmoetingen met nieuwe mensen in een ongedwongen setting smaakt absoluut naar meer!' Het event liet zien hoe waardevol en leuk netwerken kan zijn, zeker als dit gecombineerd wordt met het uitproberen van de nieuwste elektrische auto's.

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar elektrisch rijden of meer wil weten over de Toyota bZ4X, staat Toyota van Gent klaar met een kop koffie en de sleutels voor een proefrit.

Plek beschikbaar! Voor de komende editie op donderdag 28 maart hebben we nog plekjes beschikbaar! Wil je deel uitmaken van deze of een volgende editie? Meld je dan aan via info@contentamersfoort.nl en ontdek zelf waarom het volgens de deelnemers "naar meer smaakt"!

Nieuws

Tweede Speeddate bij Toyota van Gent: 'Smaakt naar meer!'

Automotive
Zakelijke Dienstverlening