Twee unieke kantoorruimtes beschikbaar bij Hartog Containers!

Amersfoort, maandag 19 februari 2024

Op de bruisende Nijverheidsweg-Noord, biedt Hartog Containers twee exclusieve kantoorruimtes aan voor de verhuur. Deze unieke kans doet zich voor in het recent volledig gerenoveerd pand op bedrijventerrein de Isselt, bekend om zijn dynamische mix van ondernemingen.

De beschikbare units ademen professionaliteit en moderniteit uit, elk met een eigen entree, pantry, ruime toiletgroepen en een moderne inrichting. Met een hoogwaardige afwerking en veel natuurlijk licht, bieden deze kantoren een inspirerende werkomgeving. Met opties voor twee verschillende units – ca. 220 m² op de begane grond en ca. 280 m² verspreid over de eerste verdieping en een entree op de begane grond – zijn deze ruimtes flexibel te huren, ook gezamenlijk.

Gelegen dicht bij belangrijke verkeersaders, met het centrum van Amersfoort en de snelweg A1 op slechts enkele minuten rijden, is deze locatie niet alleen gemakkelijk bereikbaar, maar biedt het ook parkeergelegenheid op eigen terrein compleet met laadpalen voor elektrische voertuigen.

Simon Smink nodigt geïnteresseerden uit om deze kans niet te missen. 'Wij maken ons op voor een officiële opening later dit voorjaar, maar deze kantoorruimtes zijn per direct beschikbaar voor ambitieuze bedrijven op zoek naar een plek om te groeien in Amersfoort!'

Voor meer details over deze unieke verhuurmogelijkheid en om een bezichtiging te plannen, bezoek de Funda pagina

Nieuws

Twee unieke kantoorruimtes beschikbaar bij Hartog Containers!

Zakelijke Dienstverlening
Makelaardij
Transport & Logistiek