Timo Braeken alweer vijftien jaar actief met Zinin! Events

Amersfoort, woensdag 1 november 2023

Zinin! Events BV viert in het najaar van 2023 haar 15-jarig jubileum. Amersfoorts ondernemer Timo Braeken is trots op het bereiken van deze mooie mijlpaal: “Vooral het feit dat Zinin! Events een stabiel en gerenommeerd bedrijf is geworden in de B2B-markt. Vergis je niet dat we sinds de oprichting in 2008 driemaal een fikse crisis hebben overleefd: de bouw- en bankencrisis en vergeet die ellendige Corona periode niet. Dus ja, ik ben enorm trots en kijk met vol vertrouwen naar de toekomst! Ook dankzij mijn fijne opdrachtgevers.”

'𝑫𝒆 𝒈𝒍𝒊𝒎𝒍𝒂𝒄𝒉 𝒗𝒂𝒏 𝒆𝒆𝒏 𝒃𝒆𝒛𝒐𝒆𝒌𝒆𝒓 𝒊𝒔 𝒅𝒆 𝒖𝒍𝒕𝒊𝒆𝒎𝒆 𝒃𝒆𝒍𝒐𝒏𝒊𝒏𝒈!'

Als echte Keientrekker heeft Timo in vijftien jaar ontelbare events georganiseerd. En dan heb je alles wel zo’n beetje gezien, of toch niet? “Dat zou je denken, maar er komt toch altijd weer iets nieuws op mijn pad. Natuurlijk staan mij nog wel enkele bijzondere momenten bij. Denk aan het boeken van een privévliegtuig voor een jubileum reis naar Schotland, overboekte hotelkamers boeken en aanbetalen in Londen, het opbouwen in een zeer natte kelder van De Amerena voor de nieuwjaarsreceptie van gemeente Amersfoort. Of de eerste tekeningen van Proef Amersfoort in De Nieuwe Stad. Dat was bijzonder. De start van de 1e Marathon Amersfoort staat me bij, of het naar huis rijden van Alexander Pechtolt na afloop van een benefietdiner … Zo kan ik nog wel even doorgaan. Je zou er bijna een boek over kunnen schrijven, haha!”

Spin in het web 
“De kick zit ‘m erin om alles zo laten verlopen dat de genodigden het als normaal ervaren en het er heel makkelijk uitziet. Die spin in het web zijn, samen met mijn team, en ervoor zorgen dat alle puzzelstukjes precies in elkaar vallen. Dat is iedere keer weer een magisch gevoel. Uiteindelijk is het compliment van de opdrachtgever en een glimlach van een bezoeker de ultieme beloning.” Ondernemen zit Timo simpelweg in het bloed: “Ondernemen is prachtig. En pittig. Jij bent de initiator, je trekt de kar en je bent eindverantwoordelijk. Als ondernemer kan je hoog stijgen, maar soms ook diep vallen. Toch zou ik niet anders willen. Als ondernemer moet je ook op jezelf passen, dus als ik naar de toekomst kijk wil ik fysiek en mentaal fit blijven. En ik zou nog meer nieuwe en interessante mensen ontmoeten binnen die vele branches waar wij evenementen mogen organiseren.”

Nog vijftien jaar?
 
Timo liet de toekomst al even vallen. Gaan we nog vijftien jaar Timo zien en horen in de Keistad? “Poeh, dat is wel een hele periode hoor. Weet je: als ik met Zinin! nieuwe projecten en events mag aanpakken die we nog niet gedaan hebben en we kunnen nieuwe werknemers opleiden om meer te kunnen delen, en te delegeren, haha, dan maakt het al heel erg leuk. Ook nog vele jaren Proef Amersfoort, maar vooral een beetje heel veel minder gedoe in de wereld. Dat iedereen wat aardiger doet en we elkaars verschillen wat meer respecteren. Als we dat allemaal bereiken, dan hoor je mij niet klagen. Ergens zou ik zelf wel eens een nieuw bedrijf willen beginnen. Toch ga ik er nog eens over nadenken met een goed glas wijn. Want met evenementen organiseren ben ik nog helemaal niet klaar!”

‘𝑴𝒆𝒕 𝒉𝒆𝒕 𝒐𝒓𝒈𝒂𝒏𝒊𝒔𝒆𝒓𝒆𝒏 𝒗𝒂𝒏 𝒆𝒗𝒆𝒏𝒆𝒎𝒆𝒏𝒕𝒆𝒏 𝒃𝒆𝒏 𝒊𝒌 𝒏𝒐𝒈 𝒍𝒂𝒏𝒈 𝒏𝒊𝒆𝒕 𝒌𝒍𝒂𝒂𝒓!’

Zinin! Events BV 
Oude Fabriekstraat 7 
3812 NR Amersfoort 
Tel. Nr.: 06-28737938 
timo@zininevents.nl 
www.zininevents.nl

Nieuws

Timo Braeken alweer vijftien jaar actief met Zinin! Events

Fun & Entertainment