The Purpose Company & POT Verhuizingen organiseren Actieve workshop: 'Toekomstbestendig werken'

Amersfoort, dinsdag 1 februari

UITNODIGING: NÓG succesvoller als duurzame innovator!

Datum: 10 maart 2022

Tijdstip: ontvangst 09.30u, einde 14.00u

Locatie: POT Verhuizingen / Logistiek, Amersfoort

Maximaal 12 deelnemers voor voldoende ruimte tot participeren

Meld je nu aan via betekenisvolwerken@thepurposecompany.nl


Wil jij ook graag meer stappen maken naar én kwalitatieve dienstverlening én voelbaar positief imago als planeet- en maatschappij bestendig bedrijf en zo bijdragen aan een betere wereld?

Wil jij aantrekkelijker worden op de arbeidsmarkt, teamleden nog trotser maken op hun rol binnen jouw organisatie en beter verbonden zijn met jullie klanten en andere stakeholders?

Hoe krijg je dat voor elkaar! Hoe haal je goede duurzame en/of maatschappelijke intenties ‘van het papier af?’

Graag nodigen wij jou uit om deel te nemen aan een doelgerichte, inspirerende workshop met de garantie dat je na afloop met concrete handvatten terugkeert naar jouw eigen organisatie.

POT Verhuizingen / Logistiek deelt graag haar duurzame initiatieven en laat de impact van haar keuze om toekomstbestendig te werken voelen. Leer van de gemaakte keuzes (en fouten 😊). Ervaar de impact op teamleden / klanten & stakeholdersRealiseer je daarbij dat ook POT Verhuizingen / Logistiek onderweg is naar steeds beter, steeds duurzamer, perfectie is er zeker niet!

Duurzaam ondernemen specialist The Purpose Company deelt theorie en een praktisch en handzaam stappenplan voor een succesvolle implementatie van toekomstbestendig (duurzaam) ondernemen en werken.
Een concreet stappenplan dat ook gaat bijdragen aan (nog meer) werkgeluk, zakelijk succes én natuurlijk een beter Nederland (en als je groot wilt denken, een betere wereld)

De workshops zijn voor sleutelfunctionarissen in de logistieke sector, maar ook daarbuiten. Wij sluiten af met een gezellige netwerklunch. Natuurlijk zijn er sparring momenten met branchegenoten!

Aanmelden
Deelname prijs is €130,- per persoon. Inclusief compenseren van jouw CO2 om naar Amersfoort te komen en een lunch. Wij adviseren je in duo’s te komen zodat je na afloop samen vervolgstappen kunt zetten binnen je organisatie.

Ook die steeds sterker wordende behoefte om echt tastbaar duurzame stappen te maken?

Meld je dan nu aan via betekenisvolwerken@thepurposecompany.nl

Wij kijken uit naar jouw komst!

Mark Pot                                              Hans Smith

POT Verhuizingen / Logistiek                The Purpose Company

Nieuws

The Purpose Company & POT Verhuizingen organiseren Actieve workshop: 'Toekomstbestendig werken'

Transport & Logistiek