The BAR-N: Van vergaderplek tot inspirerend kantoor

Amersfoort, woensdag 28 februari 2024

Stel je voor: een droomplek waar wonen en werken naadloos in elkaar overvloeien, compleet met een vergaderlocatie die zo uit een lifestylemagazine lijkt te komen. Dit was het beeld dat Barbara en Erik voor ogen hadden toen ze The BAR-N tot leven wekten. Hun visie: een vergaderlocatie aan huis, waar creativiteit en zakelijke samenwerking zouden bloeien. Maar zoals het leven soms gaat, nam hun avontuur een onverwachte wending.

In het pittoreske hart van Terschuur kochten Barbara en Erik, twee ambitieuze zzp'ers, een prachtig huis met een heldere visie: het creëren van een droomplek voor vergaderingen en creatieve samenkomsten, direct aan huis.

Van vergaderlocatie tot kantoorruimte

Terwijl ze begonnen met de realisatie van hun droomplek, merkten Barbara en Erik dat hun eigen zakelijke projecten steeds meer ruimte en tijd opeisten. Erik, met zijn expertise in staal- en houtbouw, en Barbara, een kracht in bedrijfsadvies en projectmanagement, vonden zichzelf steeds vaker verdiept in hun werk, rechtstreeks vanuit The BAR-N. Wat begon als een ruimte bedoeld om anderen te verwelkomen, werd langzaam maar zeker het kloppende hart van hun eigen bedrijvigheid.

Er ontstond een periode van reflectie en realisatie, want de droom die ze hadden, leek misschien toch niet helemaal te passen bij de realiteit die ze leefden. De keuze om van The BAR-N hun gedeelde kantoorruimte te maken, was er een die langzaam maar zeker gestalte kreeg, naarmate hun projecten groeiden en hun passies zich steeds verder ontwikkelden. 'Soms leidt het pad dat je kiest je naar een bestemming die je nooit had verwacht, maar die toch perfect voelt,' vertelt Barbara. Erik voegt toe: 'Het was een geleidelijke overgang, maar toen we eenmaal besloten hadden, voelde het alsof alles op zijn plaats viel.'

The BAR-N vandaag

Nu bestaat The BAR-N niet langer als vergaderlocatie, maar is het een bruisende kantoorruimte waar Barbara en Erik hun dromen en ambities waarmaken. 'We dachten dat we onze droom leefden, maar we ontdekten al snel dat onze ware droom iets heel anders was'.

Eriks bouwwereld: Van idee tot realiteit

Eriks domein, The BAR-N STAAL | HOUT | BOUW, is een speeltuin voor de 'vakidioten' zoals hijzelf. Met expertise in staalbouw, houtbouw, bouw, bouwadvies en meer, creëert hij niet alleen structuren, maar ook dromen. 'Het gaat niet alleen om het bouwen', zegt Erik, 'maar om het realiseren van wat mogelijk lijkt in de ogen van onze klanten.'

Barbara's E-BAR: Verbindingen met resultaat

Aan de andere kant van The BAR-N vind je Barbara's rijk: E-BAR, waar bedrijfsadvies en resultaat hand in hand gaan. Barbara's talent voor het verbinden van mensen en het sturen van projecten naar succes blijkt keer op keer onmisbaar. 'Waar anderen problemen zien, zie ik kansen', zegt Barbara met een glimlach.

The BAR-N vertegenwoordigt de reis van twee gedreven ondernemers die hun ware passie vonden in het najagen van wat hen werkelijk drijft. Nieuwsgierig geworden? Of meer weten? Neem dan contact op met Erik via 06-28419909 of info@bar-n.nl of bekijk de website: www.bar-n.nl. Contact met Barbara via 06-28391299 of bvdwoerd@gmail.com.

Nieuws

The BAR-N: Van vergaderplek tot inspirerend kantoor

Zakelijke Dienstverlening