Terugblik op Zorgseminar 2023 georganiseerd door Biyond

Amersfoort, dinsdag 5 december 2023

Het door Biyond georganiseerde Zorgseminar 2023 dat onlangs heeft plaatsgevonden, heeft zich sterk geprofileerd als een cruciaal platform voor kennisdeling binnen de zorgsector. Met een specifieke focus op 'rolling forecast', heeft dit evenement een nieuw licht geworpen op financiële planning en prognoses binnen de gezondheidszorg.

Belangrijkste doel van het seminar

Het primaire doel van het Zorgseminar was om financiële professionals uit de zorgsector samen te brengen en hen inzicht te geven in de voordelen en implementatie van rolling forecast. Deze aanpak maakt budgettering en voorspellingen dynamischer en biedt een continu bijgewerkte kijk op de toekomst. Dit stelt organisaties in staat om niet alleen te focussen op verschillenanalyse van het verleden, maar ook proactief in te grijpen in het heden en de toekomst.

Besproken onderwerpen en sprekers

Het programma van het seminar omvatte diverse presentaties en interactieve sessies:

  • Richard Wiersma van Biyond bood een introductie in rolling forecast, inclusief de voordelen en uitdagingen. Hij benadrukte: 'Rolling forecast transformeert de manier waarop organisaties naar hun financiële toekomst kijken, waardoor ze veel flexibeler en vooruitziender kunnen opereren.'
  • Wim Mandemakers van PMA gaf praktische tips voor het implementeren van rolling forecast in organisaties.
  • Tijdens breakout-sessies bespraken deelnemers per zorgsector hun ambities, uitdagingen en oplossingen.
  • André Kuryenyev van Biyond sloot af met een demonstratie van een rolling forecast.

Netwerken en connecties

Met meer dan 50 deelnemers bood het seminar een waardevolle gelegenheid voor netwerken en het delen van ervaringen en kennis. Dit heeft bijgedragen aan het versterken van connecties tussen financiële professionals in de zorgsector.

Toekomstige evenementen

Biyond organiseert jaarlijks een Zorgseminar met steeds een actueel thema dat relevant is voor de zorgsector. Het volgende seminar staat gepland voor november 2024.

Biyond speelt een significante rol in het adviseren, implementeren en beheren van oplossingen in business intelligence en FP&A, inclusief rolling forecasts. Voor meer informatie over wat Biyond kan betekenen voor jouw organisatie, kun je contact opnemen met Richard Wiersma via rwiersma@biyond.nl.

Nieuws

Terugblik op Zorgseminar 2023 georganiseerd door Biyond

Zakelijke Dienstverlening