T-Druk maakt online bestellen van etiketten eenvoudiger dan ooit!

Amersfoort, donderdag 24 augustus 2023

T-Druk heeft onlangs een grote stap gezet in het vereenvoudigen van online bestellingen voor etiketten. De vraag die Johan en Bob van den Tweel, vader en zoon en eigenaren van T-Druk, zichzelf een half jaar geleden stelden, was duidelijk: 'Waarom is het zo ingewikkeld om etiketten online te bestellen?' Als ervaren etiketten gebruikers kennen ze de frustraties maar al te goed: het navigeren door een proces van negen stappen en het beantwoorden van technische vragen zoals 'Wat is een kern diameter?' en 'Hoe zit dat met de rolwikkeling?' 

Goed nieuws, want die dagen van frustratie zijn nu voorbij. Met trots presenteren Johan en Bob hun gloednieuwe webshop: Etiketdeal.nl! Het bestellen van etiketten op rol is hierdoor bijna kinderspel geworden. In slechts drie stappen heb je jouw etiketten besteld. Simpel, snel en zonder gedoe!

Met meer dan 30 jaar ervaring in de grafische industrie, zetten Johan en Bob hun vakmanschap voortdurend in voor innovatie. Na de recente verhuizing van hun locatie in Hoogland naar een frisse plek aan de Randonweg in Amersfoort, is Etiketdeal.nl de volgende stap in hun missie om klanttevredenheid en kwaliteit te combineren.

Benieuwd hoe dit werkt? Neem snel een kijkje op Etiketdeal.nl of bekijk de video en ervaar zelf hoe makkelijk etiketten bestellen nu is! Met T-Druk is kwaliteit gegarandeerd, en nu is het proces ook nog eens fluitje van een cent!

Nieuws

T-Druk maakt online bestellen van etiketten eenvoudiger dan ooit!

Zakelijke Dienstverlening