Studio DDO neemt creatieve sprong naar de Textielweg!

Amersfoort dinsdag 13 februari 2024

Na acht jaar vol creatieve projecten, gezellige vrijdagmiddagborrels en onvergetelijke herinneringen aan de Stadsring 61, slaat het team van Studio DDO een nieuwe bladzijde om. 'We verhuizen naar een bruisende nieuwe locatie op de Textielweg 15a, waar we het pand zullen delen met Kultlab, misschien wel het meest creatieve bedrijf van Amersfoort', vertelt Sander van der Horn.

Het afscheid van Stadsring 61
Gevraagd naar wat hij het meest zal missen, haalt Sander herinneringen op aan de onvervangbare sfeer van hun oude pand, een architectonisch juweel uit 1910. 'De marmeren vloeren, gebrandschilderde ramen en de hoge plafonds... Het was meer dan een kantoor; het was een stukje thuis in het centrum van Amersfoort.' Toch is het niet alleen het pand zelf dat gemist wordt, maar ook de kleine geneugten van de binnenstad. 'Een frietje bij Van Gogh, plaatjes snuisteren bij Velvet, of een Leffe Blond bij Van Zanten; het waren de kleine dingen die het deden.'

Een nieuw begin bij Kultlab: 'Creatief, Kleurrijk en Lekker Warm!'
Over hun nieuwe onderkomen is Sander minstens even enthousiast. De eerste daad? 'Het aansluiten van de dj booth',  zegt hij lachend. 'Maar natuurlijk ook het planbord ophangen. We hebben veel werk voor de boeg.' Met projecten voor gerenommeerde klanten en grootse herdenkingen in de planning, belooft de nieuwe locatie een creatieve hub te worden die bruist van energie en inspiratie.

In hun nieuwe pand deelt het team één grote ruimte, iets wat volgens Sander zowel een uitdaging als een zegen is. 'Het houdt de lijnen kort en stimuleert ons om elkaar te inspireren en uit te dagen.' Ook het groen heeft een plekje gevonden in hun nieuwe werkplek. 'Veel groen in onze ruimte maakt het werken nog prettiger.'

De toekomst
Wat de toekomst brengt op de Textielweg, daar heeft Sander een duidelijk beeld bij. 'We zitten midden in een gebied vol creatieve ondernemers en inspirerende hotspots. De nieuwe locatie biedt kansen voor kruisbestuivingen, nieuwe ideeën en inzichten.' Het team kijkt uit naar de eerste vrijmibo in hun nieuwe onderkomen, een moment dat symbool staat voor het begin van vele creatieve en gezellige momenten.

Verbonden door kunst en creativiteit
Wat ze ook meenemen van de Stadsring? 'Onze kunstcollectie',  zegt Sander vastberaden. 'Werken tussen fijne kunstwerken maakt creatief.' Van schilderijen tot sculpturen, de essentie van hun creatieve geest verhuist mee. En natuurlijk, de nieuwe bureaustoelen van Masco, klaar voor het harde werk dat wacht.

Als we Sander zo mogen geloven, staat het team aan de vooravond van een spannend nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk vol creativiteit, samenwerking en inspiratie. De Textielweg 15a is niet zomaar een adres; het is de nieuwe thuisbasis van waaruit het team zijn creatieve grenzen zal verleggen. 'Tot dan, tot daar!' zegt Sander met een glimlach, uitkijkend naar wat komen gaat op deze nieuwe creatieve hotspot van Amersfoort.

Nieuwsgierig?
Studio ddo
Textielweg 15a
3812 RV Amersfoort
Tel: +31 33 469 17 38
Mail: info@studioddo.nl


Nieuws

Studio DDO neemt creatieve sprong naar de Textielweg!

Marketing & Communicatie
Zakelijke Dienstverlening