Studenten van Koppel’t doen onderzoek naar sportvoorkeuren bij medestudenten

Amersfoort, maandag 1 mei 2023

Onlangs hebben studenten van Koppel’t (MBO Amersfoort) een sportief en gaaf project succesvol afgerond. In opdracht van hun klant – tevens collega Onderwijs in Bedrijf – voerden ze een onderzoek uit voor Fit Academie Bokkeduinen. Het doel? Te weten komen of studenten graag willen sporten, waar ze dat willen doen en welke sportieve aspecten ze belangrijk vinden.

Gekleed in een flitsende outfit van Fit Academie Bokkeduinen en gewapend met een enquête en een zelfontworpen, coole flyer, trokken de studenten erop uit. Ze bezochten verschillende locaties van MBO Amersfoort en de Hogeschool Utrecht (Nieuwe Poort) om de meningen van hun 'collega'-studenten te verzamelen. Dit leverde waardevolle resultaten op voor Fit Academie Bokkeduinen. Met de verzamelde informatie kunnen ze hun sportaanbod nu nog beter afstemmen op de wensen en behoeften van de studenten.

Ben je geïnteresseerd in het laten uitvoeren van een marktonderzoek door studenten van Koppel’t? Neem dan contact op met Alex Smeenk, manager Onderwijs in Bedrijf, via axsk@mboamersfoort.nl en ontdek de mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking.

Nieuws

Studenten van Koppel’t doen onderzoek naar sportvoorkeuren bij medestudenten

Onderwijs
Sport