Spektakel Wonen verloot 2 VIP tickets voor VT Wonen & Design Beurs!

Amersfoort, woensdag 28 september 2022

Van dinsdag 4 tot en met zondag 9 oktober vind de leukste woonbeurs van Nederland plaats en Spektakel Wonen is van de partij! Eigenaar Jeroen Speksnijder heet je van harte welkom op de VT Wonen & Design Beurs. De beurs vind plaats op een schitterende nieuwe locatie, de EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Op ruim 25.000 m2 tonen bijna 200 woonmerken jou hun nieuwste collecties, handigste tips voor je verbouwing en natuurlijk de nieuwste woontrends. ‘Het wordt een afspiegeling van de winkel. One of a kinds waar je blij van wordt, prachtige kunstwerken van Daniel Sloots en natuurlijk de No Waste Chair van Kees Dekkers en jij kunt hierbij zijn! Hierbij verloot ik namelijk twee VIP tickets voor vrijdagavond 7 oktober van 17:00 – 21:00 uur!’

‘Alles is bijzonder’, vertelt Jeroen wanneer we vragen naar dé echte eyecatcher van de beurs. ‘Less is more. Tegenwoordig zijn veel mensen erg druk in hun hoofd en zijn op zoek naar rust. Je huis moet voelen als een oase van rust en een plek waar je kunt ontspannen. Dit creëer je door je interieur in de basis rustig te houden en met opvallende accessoires en meubels te versterken. Met dingen die het verschil maken en waar je zelf blij van wordt!’ Voor deze opvallende accessoires en meubels ben je bij Spektakel Wonen natuurlijk helemaal aan het juiste adres.

‘We zijn erg happy dat we mogen deelnemen aan de leukste en grootste woonbeurs van Nederland. We gaan de mensen echt verrassen!’

 
VIP kaarten winnen?
Wil je ook uren rondkijken in verschillende inspiratiehuizen, op de foto met Jeroen en met bekende vtwonen-stylisten, naar hartenlust shoppen en ook nog eens genieten van heerlijk eten en drinken? Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een mail sturen naar josine@contentamersfoort.nl met in het onderwerp; Winactie VT Wonen Beurs. De winnaars krijgen voor woensdag 5 oktober bericht!

Wanneer je echter zeker wilt zijn dat je erbij bent, kun je hier ook gewoon je tickets kopen! Zeg je Jeroen wel even gedag op stand 1.630? Tot dan!

Let op, gedurende de beurs is onze winkel in Amersfoort gesloten, dus op de volgende dagen: donderdag 6 t/m zaterdag 9 oktober.
Nieuws

Spektakel Wonen verloot 2 VIP tickets voor VT Wonen & Design Beurs!

Fashion & Styling