SPAR City Amersfoort lanceert De Kantineservice!

Amersfoort, woensdag 20 maart 2024  

Ben je per ongeluk je broodtrommel voor op kantoor vergeten? Althans, als je in Amersfoort werkt, aldus Bas Dekker. De 29-jarige ondernemer van SPAR City Amersfoort lanceerde recentelijk De Kantineservice: een op en top service waarmee je jouw gewenste lunch, ook last-minute, zonder bezorgkosten en zonder minimale afname alsnog kan bestellen.

“Met De Kantineservice van SPAR City Amersfoort verzorgen wij de virtuele bedrijfskantine van bedrijven. Het werkt heel eenvoudig: jijzelf of je collega’s bestellen voor 10:30 uur, in een online omgeving, individueel hun gewenste lunch en wij zorgen dat iedereen zijn lunch vóór 12:00 uur heeft! En het mooie is: het is altijd gegarandeerd een verse lunch, we rekenen geen bezorgkosten én je hoeft geen minimale afname te bestellen.”

WIN/WIN-situatie
Het is een WIN/WIN-situatie voor beide partijen. Zowel voor SPAR City Amersfoort als voor de ondernemer zelf. “De reden dat we dit zonder minimale afname en bezorgkosten doen is omdat we toch al rond dat tijdstip op weg door Amersfoort zijn. We plannen de bezorging in op de al bestaande logistieke route.” De energieke ondernemer in Bas ziet nog meer kansen: “Zeker weten. Er liggen voor ons en voor de zakelijke markt nog enorm veel kansen. Zo kunnen we ook een bestelomgeving van De Kantineservice specifiek voor een bedrijf op maat maken! Hierbij kunnen wij prijsafspraken maken, vaste lunchpakketten voor jullie medewerkers en assortiment op maat er in zetten! 

Interesse?
Plaats je bestellingen via www.lunchamersfoort.nl. Of bel met Bas zelf om eens te ‘SPARren’: 06 43 77 41 04.


Nieuws

SPAR City Amersfoort lanceert De Kantineservice!

Retail