Schoonmaakbedrijf Succlean laat evenement schoon achter!

Amersfoort, dinsdag 5 juli 2022

Afgelopen zaterdag vond op het terrein van De Nieuw Stad in Amersfoort het We doen het samen! Festival plaats. Dit festival staat voor gezelligheid, praktische tips, inspirerende inzichten én financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Je kunt meedoen met talloze workshops, luisteren naar bijzondere sprekers of kennismaken met verschillende fondsen en organisaties die jouw initiatief een stap verder helpen. Schoonmaakbedrijf Succlean was ook aanwezig en had een wel heel belangrijke rol.

‘Wij hebben er na dit mooie festival voor gezorgd dat het complete terrein weer schoon en vrij was van zwerfafval’, vertelt Martijn Jansen, commercieel manager van schoonmaakbedrijf Succlean uit Leusden.

De Nieuwe Stad in Amersfoort heeft een groot deel van haar schoonmaakwerkzaamheden uitbesteed aan Succlean. ‘Succlean is een enthousiast en betrouwbaar schoonmaakbedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de schoonmaakwerkzaamheden die dagelijks worden uitgevoerd in het hele gebied. Als er eens iets extra’s gedaan moet worden, zoals het We doen het samen! Festival, is dit ook heel makkelijk en snel geregeld.’

Ook benieuwd wat Succlean voor jouw evenement kan betekenen? Kijk op www.succlean.nl voor de mogelijkheden of vraag hier direct en snel een offerte aan.

Nieuws

Schoonmaakbedrijf Succlean laat evenement schoon achter!

Zakelijke Dienstverlening