SalesSpot daagt Content leden uit: Wie wordt tenniskampioen van Leusden 2021?

Leusden, maandag 28 juni 2021

Op zondag 18 juli vindt het jaarlijkse LTV Leusden Bedrijventoernooi plaats. Het bedrijventennistoernooi waarvan Content member SalesSpot uit Leusden inmiddels alweer 3 jaar medeorganisator van is. ‘Hoog tijd om ook de andere Content leden uit te dagen’, aldus Steef van den Berg namens SalesSpot.

Goede doel: bewoners van Lisidunahof

‘Met dit leuke event zamelen we geld in voor het goede doel. De afgelopen drie jaar was het doel om kinderen met het Down syndroom tennisles te geven en dit jaar doen we dat voor een tennisactiviteit voor bewoners van de Lisidunahof. Een verpleeghuis in Leusden voor mensen met dementie.’

Kampioen van Leusden 2021

Het LTV Leusden Bedrijventoernooi levert natuurlijk wel een prachtige prestige prijs op: wie wordt de kampioen van Leusden 2021? Steef: ‘Het is een gezellig sportief evenement waar tevens gelegenheid is voor netwerken én een heerlijke bbq. En dat allemaal voor het goede doel! Ik hoop dat vele andere Content leden ook deel zullen nemen!’

De kosten per team (2 personen) bedragen € 150,- excl. btw. Deze kosten zijn inclusief deelname, BBQ met enkele drankjes na afloop en een gezellige muzikale omlijsting. Het streven is uiteraard zoveel mogelijk geld over te houden, zodat wij aan het einde van de dag een mooie cheque kunnen overhandigen aan Lisidunahof. Support meenemen? Uiteraard wil je dat iedereen ziet hoe jij kampioen van Leusden wordt. Jouw support kan uiteraard ook na afloop deelnemen aan de BBQ. De kosten hiervoor bedragen € 25,- per persoon. Aantal supporters kan je opgeven bij je inschrijving en tot 10 juli 2021 wijzigen.

 

Deelnemen?

Heb je interesse om deel te nemen? Schrijf je dan via www.ltvleusden.nl vóór 10 juli 2021. Vragen? Mail Steef van den Berg via Steef@SalesSpot.nl of bel met 06 37 112 432.

Nieuws

SalesSpot daagt Content leden uit: Wie wordt tenniskampioen van Leusden 2021?

Maatschappelijk & Non-Profit
Healthy & Sport