Retourboulevard Amersfoort opent nog dit jaar aan de Brabantsestraat 14!

Amersfoort, donderdag 14 oktober 2021
Mooi nieuws: de Retourboulevard Amersfoort opent nog dit jaar aan de Brabantsestraat 14. Deze locatie biedt plek voor ondernemers die grondstoffen en materialen hergebruiken en die producten repareren, verbeteren en verkopen. De Retourboulevard, in de personen Christiaan Sijnen en Carin Kampman, slaan ook met Content Amersfoort de handen ineen: 'We geloven in de kracht van samen!'. 

De Retourboulevard is een feit!

Namens Christiaan Sijnen, één van de kartrekkers achter de Retourboulevard Amersfoort;
'Niet lang geleden zei iemand tegen mij: ,,Onze aarde hebben we te leen van onze volgende generatie". Als je deze zin echt tot je laat doordringen dan weet je dat je andere keuzes moet maken in wat en hoe je consumeert. Het heeft mij ertoe gebracht om mijn kennis en ervaring op het gebied van ondernemen, vastgoed en retail in te zetten voor de oprichting van de Retourboulevard Amersfoort: de plek waar ik stijlvol shoppen en verantwoording nemen voor de wereld om ons heen wil samenbrengen. Geen alternatieve rommelmarkt, maar een bruisende vindplaats waar circulaire ondernemers consumenten weten te verrassen met mooie en duurzaam geproduceerde producten.

Vanuit de ambitie om in 2030 een CO2-neutrale en afvalloze stad te zijn heeft de gemeente Amersfoort de Retourboulevard omarmt en een financiële impuls gegeven zodat ik, samen met Carin Kampman de komende tijd, tezamen met de Gemeente Amersfoort, circulaire ondernemers en verschillende onderwijspartners, verder kan bouwen aan dé circulaire hotspot van Amersfoort. We geloven in de kracht van samen en bieden graag ruimte aan (lokale) ondernemers die onze missie steunen. Dat kan door je ook te vestigen op de Retourboulevard op de Brabantsestraat 14 te Amersfoort of door Vriend van de Retourboulevard te worden. 

Meer informatie: e-mail dan naar christiaan@lume-managementenadvies.nl

Nieuws

Retourboulevard Amersfoort opent nog dit jaar aan de Brabantsestraat 14!

Goede Doelen