Ren, dans en vier de oranje nacht bij Nul33!

Amersfoort, dinsdag 25 april 2023

Koningsdag staat voor de deur en Nul33 heeft een geweldige avond gepland! Het feest begint met de enige echte Koningsnacht borrel, waar eigenaar Ton de Kruyf vanaf 19.00 uur de beste en foutste hits uit de jaren 80 en 90 zal mixen. Maar dat is niet alles, want Nul33 is ook het startpunt van de Koningsnachtrun!


Vanaf 19.30 uur kunnen deelnemers in groepjes een rondje van 2,5 km rennen, één of twee keer, hardlopend of wandelend: alles is mogelijk. Inschrijven is niet nodig, dus iedereen kan meedoen. Het enige wat je nodig hebt, is een feestelijke oranje outfit, want er is natuurlijk een dresscode.

Na de run krijgen de deelnemers van Nul33 een heerlijke oranjebitter om bij te komen en kunnen ze blijven hangen om mee te zingen en te dansen op de beste foute hits uit de jaren 80 en 90 tijdens de afterparty! Het wordt dus een geweldige start van jouw Koningsnacht.

En voor degenen die geen oranje outfit hebben, is er ook goed nieuws: bij de organisatie van de Koningsnachtrun kun je een T-shirtje kopen voor slechts € 5,-.

Dus vergeet niet: kom naar Nul33 voor de feestelijke Koningsnacht borrel en Koningsnachtrun. Er is geen inschrijving nodig, maar vergeet niet je feestelijke oranje outfit aan te trekken!

Nieuws

Ren, dans en vier de oranje nacht bij Nul33!

Nul33 eten | drinken | genieten 

info@nul33.nl033 303 6083http://www.nul33.nl

Horeca
Fun & Entertainment