Ramon Rila nieuw gezicht bij Advocaten van Waerde

Amersfoort, dinsdag 19 december 2023 

Mooi ondernemend nieuws namens ons bedrijfslid Advocaten van Waerde. Sinds december 2023 is Advocaten van Waerde een advocaat rijker. Ramon Rila is het team komen versterken. "Ramon is een ervaren advocaat op het gebied van contracten- en vastgoedrecht en introduceert bij ons het rechtsgebied autorecht. Oftewel alle denkbare kwesties op het gebied van automotive.
Wij verheugen ons op een mooie samenwerking, waardoor ons kantoor nog verder kan groeien", aldus Marc Gerritsen namens het advocaten kantoor. "
Mocht je eens kennis willen maken, aarzel dan niet om met Ramon een afspraak te maken voor een kop koffie op ons kantoor aan De Brand 31 in Amersfoort. Fijne feestdagen!"

Advocaten van Waerde is het advocatenkantoor in Amersfoort van Yvonne Weernink, Marc Gerritsen, Maartje van den Berg en Ramon Rila. Yvonne en Marc zijn ervaren advocaten  arbeidsrecht, waaronder het ambtenarenrecht en onderwijsrecht. Yvonne Weernink voegt daar haar kennis van het (internationale) contractenrecht en Duitse recht aan toe. Maartje en Ramon zijn ervaren advocaten op het gebied van vastgoedrecht (zoals bouw- en huurrecht), contractenrecht en ondernemingsrecht. Daarmee biedt Advocaten van Waerde u een  specialist voor juridische ondersteuning. 

Bij Advocaten van Waerde kun je ook terecht voor mediation. Yvonne Weernink is mediator en helpt partijen als mediator hun conflict samen zelf op te lossen.

Nieuws

Ramon Rila nieuw gezicht bij Advocaten van Waerde

Zakelijke Dienstverlening