Professionals Programma (MBO Amersfoort) stelt zich graag voor!

Amersfoort, vrijdag 16 september 2022

Het onderwijs en bedrijfsleven kunnen niet zonder elkaar. Zeker in tijden als deze - vanwege de krapte op de arbeidsmarkt - kunnen beide héél veel profijt van elkaars kennis en kunde hebben. Mede daarom willen wij graag langs deze weg het Professionals Programma van MBO Amersfoort onder het voetlicht brengen! Wij hebben het MBO Amersfoort gevraagd een bericht te schrijven aan alle Content Amersfoort. Hierbij hun reactie:

Beste bedrijfsleden van Content Amersfoort,

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om onszelf even voor te stellen.
Sinds april van dit jaar is het Professionals Programma van MBO Amersfoort in de lucht!
Een stichting met de ambitie om de duurzame ontwikkelpartner in de regio Amersfoort te zijn, ter bevordering van passend onderwijs voor alle werkzame en toekomstige medewerkers in de regio Amersfoort. 

Want hoe behoud jij in deze uitdagende tijd die topmedewerker? En hoe trek je nieuwe mensen aan? Daarbij is het bieden van maatwerk in bij-, na- en omscholing een belangrijk aspect!

“And that is where we come in!”

Of het nu gaat om kortdurende praktische na- bijscholingscursussen, flexibele modules op weg naar een erkende MBO verklaring - certificaat of diploma; het is onze core business.
We denken graag met een creatieve blik met je mee en bespreken de mogelijkheden, waarbij we direct kijken naar subsidiemogelijkheden

Kortom; voor elk ontwikkelvraagstuk kun je, in de buurt, terecht bij het Professionals Programma van MBO Amersfoort.
Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Stuur dan een mail naar info@professionalsprogramma.nl en we nemen direct contact met je op!

Professionals Programma
Stadsring 65c
3811 HN Amersfoort

Contactpersoon: Saskia Boering: 0628949111
E-mail: info@professionalsprogramma.nl
Website: https://www.professionalsprogramma.nl/

Nieuws

Professionals Programma (MBO Amersfoort) stelt zich graag voor!

Onderwijs