Organisatie 3e editie Triathlon in handen van Playground33!

Amersfoort, dinsdag 10 mei 2022

Wanneer er op een netwerkbijeenkomst voor Amersfoortse evenementorganisatoren de vraag komt of men een geschikte partij weet om de organisatie van de Triathlon Vathorst over te nemen, wordt door meerdere bedrijven Playground33 genoemd als dé partij die Amersfoorters in beweging kan krijgen. ‘Super tof natuurlijk!’ zegt de altijd goedlachse en sportieve Danny de Graaf van Playground33. Op zondag 19 juni 2022 organiseren zij dan ook de 3e editie van de Thriathlon Vathorst. De Amersfoortse wijk Vathorst veranderd deze dag in een waar sportfestijn. Met een prachtig zwemparcours dwars door de grachten en langs de huizen van de Laak, een veilige fietsroute door het mooie buitengebied van Amersfoort/Nijkerk/Bunschoten en een looproute door de wijk met de finish midden op het winkelcentrum biedt de Triathlon Vathorst een enorme belevingswaarde aan haar deelnemers.

Dat de organisatie van grootschalige evenementen wel is toe te vertrouwen aan Playground33, heeft zich in het verleden wel bewezen. Nog voor Corona organiseerden zij een aantal jaar achter elkaar het Amersfoort Beach evenement. Bedrijven en particulieren konden hier een gezellig, actief en zomers teamuitje beleven op het prachtige eigen strand van Playground aan de Disketteweg. ‘Dit doen we overigens dit jaar ook weer van 10 t/m 17 juni, er komen dus lekker drukke weken aan voor ons!’ Daarnaast organiseert Playground33 ook dit jaar weer hét Muziekfestival 033live dat plaatsvindt op 26 en 27 augustus. Verspreid over 2 avonden trekt dit muzikale event ruim 3000 bezoekers. Aan ervaring geen gebrek lijkt het! Zelf kan het team van Playground33 helaas niet deelnemen aan de Triathlon in Vathorst. ‘Hoe graag we dat ook zouden willen, gaat dat bij deze editie niet lukken. Onze volledige aandacht gaat natuurlijk uit naar het vlekkeloos en veilig laten verlopen van dit geweldige evenement. We kunnen tijdens deze organisatie niet tussendoor het water in duiken of gaan hardlopen maar, we staan zeker langs de kant om de deelnemers flink aan te moedigen!’ 

Deelnemen aan een Triathlon is natuurlijk best wel een grote stap, helemaal wanneer je dat alleen moet doen. Een uniek onderdeel tijdens de Triathlon is dan ook het bedrijven onderdeel. Bij dit onderdeel kun je de verschillende componenten van de Triathlon in estafettevorm doen. Hierbij verdeel je één bepaald stuk onder 2 of 3 collega’s, waardoor het veel minder zwaar en toegankelijker is voor iedereen. ‘Super gaaf voor de teambuilding natuurlijk en een unieke gelegenheid om als bedrijf te laten zien dat je de beweging onder je medewerkers stimuleert. Ik heb in de wandelgangen zelfs gehoord dat de 4 mannen van Content Amersfoort al druk in training zijn voor dit onderdeel…….’ Dat laatste zullen wij maar eens navragen haha. Verder hoopt Danny van harte dat bedrijven echt gaan inzien dat zij meer aandacht en invulling aan vitaliteit en beweging onder werknemers moeten gaan geven. ‘We zijn als werkend Nederland wederom uitgeroepen tot Europees Kampioen stilzitten, zelfs na de 2 ellendige Corona jaren. Dit kan écht niet langer vinden wij. Neem vooral contact met ons op als jouw bedrijf daadwerkelijk invulling wilt geven aan een actieve en inspirerende werkomgeving.’ ‘En tot slot wil ik natuurlijk nog kwijt dat men als een speer naar www.triathlonvathorst.nl moet gaan om zich aan te melden voor het bedrijven onderdeel!

Nieuws

Organisatie 3e editie Triathlon in handen van Playground33!

Sport