Ontdek het unieke MTB Power Programma van Fit-Together!

Amersfoort, dinsdag 17 oktober 2023

Wil jij met meer power en skills op je mountainbike de trails over? Zoek jij naar een manier om je mountainbike vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Dan is het MTB Power programma van Fit-Together precies wat je nodig hebt! Dit bijzondere trainingsprogramma richt zich op meer dan alleen beenkracht; het combineert verschillende aspecten die essentieel zijn voor elke mountainbiker.  

Wat maakt het MTB Power programma uniek?
Arian Schoen, mede-eigenaar van Fit-Together, legt uit dat het programma specifiek is ontwikkeld met aandacht voor kracht, skills en flexibiliteit die een mountainbiker nodig heeft. 'Het unieke aspect? Het combineert al deze factoren in een allesomvattend programma.' Arian gelooft dat dit programma mountainbikers niet alleen beter maakt, maar ook zorgt voor minder blessures en meer plezier tijdens het fietsen.

Een kijkje achter de schermen: Infoavond 26 oktober
Tijdens de infoavond maak je kennis met zowel de personal trainers als de mountainbike trainers. Deze avond biedt een overzicht van het 3-maanden programma en geeft je de kans om al je vragen te stellen. Het doel is ook om een gevoel te krijgen bij het niveau van de deelnemers, zodat het programma hierop kan worden afgestemd. Na deze informatieve avond kun je je direct aanmelden bij een van de trainers.

Hoe het allemaal begon...
Arians persoonlijke ervaringen als mountainbiker vormden de basis voor het MTB Power programma. 'Na het ervaren van blessures en angst door een verkeerde fietshouding en valpartijen, ontdekte ik dat ik sterker en zelfverzekerder op de fiets kon zitten door een combinatie van techniektraining en full body trainingen met een personal trainer.'

'Het MTB Power programma biedt een uitgebreide aanpak, gericht op explosieve kracht, core, grip en flexibiliteit van heupen, enkels en schouders. Dit alles in combinatie met trainingen van MTB-trainers in een uniek skillspark in Leersum en persoonlijk voedingsadvies.'

Voor wie is het MTB Power programma?
Het programma is toegankelijk voor iedereen die regelmatig fietst, ongeacht het ervaringsniveau. Het enige dat je nodig hebt, is een mountainbike en de wil om minimaal één keer per week zelf te oefenen.

Wat levert het op?
Deelnemers aan het programma zullen na drie maanden met meer zelfvertrouwen en ontspanning mountainbiken. Dankzij een combinatie van kracht- en skills training, voedingsadvies, en wekelijkse opdrachten per mail, ben je zowel fysiek als mentaal beter voorbereid op de uitdagingen op de Nederlandse trails.

Aanmelden? Dat kan!
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de infoavond via mtbpower.nl of direct op fit-2gether.nl

Nieuws

Ontdek het unieke MTB Power Programma van Fit-Together!

Sport