Ontdek de toekomst van Sales: Gratis Seminar door Sales Architects

Amersfoort, dinsdag 27 februari 2024

In een tijd waarin de wereld van sales zich sneller ontwikkelt dan ooit tevoren, biedt Sales Architects een niet te missen seminar aan: 'Betekent Inside Sales het einde van de buitendienst?' Dit evenement, gehouden op 7 maart, werpt licht op de revolutie binnen de verkoopstrategieën en de prominente rol van Inside Sales in het hedendaagse bedrijfsleven.

Jacob Schermers nodigt je van harte uit om deel te nemen aan een discussie die de toekomst van sales zoals wij die kennen zou kunnen veranderen. Dit seminar belooft een eyeopener te zijn voor bedrijven die streven naar optimalisatie van hun verkoopprocessen en structuren.

Inzicht van de expert

Jacob introduceert het seminar met een prikkelende stelling: 'Verkopers – zijn net mensen.' Hij benadrukt de noodzaak van arbeidsdeling binnen sales teams om de effectiviteit te verhogen. "Door taken te verdelen, kunnen we de druk op verkopers verminderen en hun productiviteit verhogen. Iedereen excelleert als ze doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden," legt Jacob uit.

Speciale gast: Arthur Musters

Het seminar wordt nog specialer met Arthur Musters als gastspreker. Arthur heeft zijn organisatie van traditionele buitendienstverkoop succesvol omgezet naar een krachtig Inside Sales model. Zijn ervaringen en praktische tips zijn goud waard voor elke organisatie die klaar is voor de volgende stap in hun sales evolutie.

Wat kun je verwachten?

Bereid je voor op een diepgaande verkenning van Inside Sales en ontdek:

  • De voordelen van Inside Sales voor jouw organisatie.
  • Praktische stappen om een succesvolle transitie naar Inside Sales te maken.
  • Echte verhalen en tips van Arthur Musters, die de transformatie zelf heeft doorgevoerd.
  • Hoe je de effectiviteit van je verkoopteam verhoogt door taken slim te verdelen.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Registreer je nu voor het seminar en zet de stap naar succes in de wereld van Inside Sales.

Nieuws

Ontdek de toekomst van Sales: Gratis Seminar door Sales Architects

Sales
Zakelijke Dienstverlening