Ontdek de nieuwe Hyundai KONA Electric tijdens het Launch Event van Wittenberg

Amersfoort, dinsdag 20 september 2023

De gloednieuwe Hyundai KONA Electric staat op donderdagavond 28 september in de spotlight tijdens het zakelijke Launch Event van Wittenberg Amersfoort. Tijdens deze avond laten we de Amersfoortse ondernemers graag kennismaken met Hyundai’s nieuwste EV. 'De vorige KONA was eigenlijk al een hele fijne rijdersauto, maar met het nieuwe model zijn er echt grote stappen gezet op het gebied van ruimte en technologie. Je komt nu met een rijbereik van 514 kilometer nog een stukje verder!' aldus Mehmet Koçer, verkoopadviseur bij Wittenberg Amersfoort. 'Tijdens deze avond willen we mede Contenters de kans bieden om de KONA Electric zelf te ervaren en contact te leggen met andere ondernemers. Jullie zijn dus van harte welkom!'

Groter, Slimmer, Moderner

De Hyundai KONA Electric heeft een onmiskenbaar moderne uitstraling meegekregen. Combineer dit met meer leefruimte en geavanceerde technologie en je hebt een elektrische auto die je elke rit van een glimlach voorziet. Ontgrendel de KONA met je smartphone en word verwelkomd door twee 12,3-inch schermen. Zo ben je altijd voorzien van de juiste informatie, kun je je favoriete muziek streamen en naar je volgende bestemming navigeren.

De KONA Electric is verkrijgbaar in drie uitvoeringen en is in de basis al zeer rijk uitgerust met alle essentiële zaken die je mag verwachten in deze klasse. De topuitvoering is uitgerust met onder andere Digital Key 2 Touch, premium audio met subwoofer en een Surround View Monitor met 360-graden camera.

Het Launch Event

'Wij vertellen je tijdens deze avond graag over alle ins en outs van de nieuwe Hyundai KONA Electric. Ontdek bijvoorbeeld het gemak van Vehicle-to-Load technologie of de veiligheid die de geavanceerde rijhulpsystemen bieden. We merken dat veel bedrijven de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden op de voet volgen. Met deze avond hopen we duurzamer ondernemen verder te stimuleren bij onze mede-Amersfoorters', aldus bedrijfsleider Steven Koelewijn.

Waar en Wanneer?
  • Datum: donderdag 28 september
  • Tijd: 18:00–21:00
  • Locatie: Xenonweg 15, Amersfoort

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij als eerste kennis maken met de nieuwe KONA Electric? Meld je dan gratis aan via de website van Hyundai Wittenberg. Wij verzorgen de hapjes en drankjes.

We hopen je te verwelkomen op 28 september!


Nieuws

Ontdek de nieuwe Hyundai KONA Electric tijdens het Launch Event van Wittenberg

Automotive