Ontdek de 'Dancing Office' collectie van Vitra bij Skript Amersfoort

Amersfoort, woensdag 7 juni 2023

Bij Skript staat een leuk event op het programma. Het bedrijf introduceert met groot genoegen de 'Dancing Office' collectie van Vitra, een gerenommeerde fabrikant van hoogwaardig design meubilair. Het kantoor van Skript wordt voor deze speciale gelegenheid omgetoverd tot een 'Vitra domein'. 'Dit is een unieke kans voor onze leden en gasten om de Vitra collectie persoonlijk te ervaren', vertelt Femke van Geffen.


De presentatie van de collectie wordt gehouden op een informele en gezellige manier. Samen met medewerkers van Vitra zal Skript de producten toelichten. 'We nodigen iedereen uit om de meubels zelf uit te proberen. We willen dat mensen het comfort en de kwaliteit van deze prachtige designstukken zelf kunnen voelen,' zegt Femke.

Nadat iedereen de kans heeft gekregen om de producten te bekijken en uit te proberen, wordt er een diner verzorgd. 'Als de productpresentaties voorbij zijn, steken we de barbecue aan. We willen er echt een leuke dag van maken,' vertelt Femke. Als afsluiter van de dag krijgen de bezoekers ook nog een goodiebag mee naar huis.

De toegang tot dit unieke evenement is gratis, maar aanmelden is wel verplicht en kan t/m donderdag 15 juni. 'Mis deze kans niet om te zien hoe de 'Dancing Office' collectie van Vitra je kantoor kan transformeren!'

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Femke via femke@skript.nl

Nieuws

Ontdek de 'Dancing Office' collectie van Vitra bij Skript Amersfoort

Zakelijke Dienstverlening
Bouw & Maakindustrie