Nooit meer onbeantwoorde e-mails met nieuwste app van Cloudigy!

Amersfoort, maandag 13 november 2023

Heb je het wel eens meegemaakt? Die constante stroom van e-mails die onbeantwoord blijft, terwijl je wacht op dat ene belangrijke antwoord. Cloudigy, gevestigd op het Amersfoortse bedrijventerrein Calveen, brengt daar nu verandering in met een sprankelende nieuwe app die het instellen van 'out of office-berichten' voor collega’s leuk en simpel maakt.

 

Stel je voor: je stuurt als klant een mailtje uit en bam, je ontvangt meteen een heldere 'out of office' melding als de persoon in kwestie even niet beschikbaar is. Dankzij de nieuwste app van Cloudigy weet je direct waar je aan toe bent, zonder dat je blijft hangen in die eeuwige wachtstand van onzekerheid.

Dennis Blotenburg, de innovator achter dit slimme concept, vertelt opgetogen: 'Het is een gamechanger voor elke organisatie. Managers en Hr-professionals kunnen nu met een paar klikken zorgen dat iedereen up-to-date is met de beschikbaarheid van het team.'

En het wordt nog beter: als jouw bedrijf de HR-module van AFAS gebruikt, kan onze app zich naadloos aansluiten voor automatische 'out of office-updates', gekoppeld aan de registratie van afwezigheden. Dit betekent minder gedoe en meer automatisering, zodat je je kunt richten op wat echt belangrijk is.

Nieuwsgierig geworden naar dit staaltje slimme software? Duik in de wereld van efficiënte communicatie en laat Cloudigy je demonstreren hoe deze app jouw dagelijkse e-mailverkeer vlekkeloos laat verlopen.

Surf naar de website van Cloudigy voor meer informatie of om een demo aan te vragen.

Nieuws

Nooit meer onbeantwoorde e-mails met nieuwste app van Cloudigy!

Zakelijke Dienstverlening
IT