Nieuwe eigenaar Van Druiven: Eric Eimers gaat wijnhuis verder uitbouwen

Amersfoort, dinsdag 7 november 2023

Per 1 januari 2024 is wijnondernemer Eric Eimers de nieuwe eigenaar van Wijnhuis Van Druiven. Met het succes van de Amersfoortse wijnwinkel in de afgelopen jaren als basis, gaat Eric de zaak verder uitbouwen, zowel richting consumenten als horeca. CONTENT-ers van het eerste uur Jan en Niels van der Schans gaan nieuwe dingen doen; Jan gaat varend van zijn pensioen genieten en zijn zorgvuldig opgebouwde wijncollectie opdrinken. Voor zoon Niels ligt de wereld aan zijn voeten; hij beraadt zich nog op zijn toekomst en gaat Jan ongetwijfeld helpen bij het reduceren van zijn wijnvoorraad.

De naam – inmiddels een begrip in Amersfoort en omstreken en onder vele CONTENT-ers – en de inrichting blijven hetzelfde, net als de persoonlijke aandacht en service. Wie straks het wijnhuis inloopt zal zich nog steeds helemaal thuis voelen. Ook zal Eric Eimers een minimaal even prominent CONTENT-er blijven als Jan en Niels waren. Ook hij gelooft heilig in de waarde van onze mooie club.

Assortiment breder en diverser

Eric maakt wel het assortiment breder en diverser. Zo komen er meer wijnen onder de tien euro en meer aanbiedingen. De nieuwe eigenaar heeft met leidscherijnwijn.nl en Wijnbrigade veel ervaring in de sector. Van Druiven zal – met de inzet van accountmanager Mitchell – zichtbaarder en groter worden in de regionale horeca. In de komende weken gaat Eric Eimers hard aan de slag met het invullen van de vacature van bedrijfsleider voor Van Druiven. In dezelfde periode helpen Jan en Niels al hun klanten graag verder met mooie wijnen voor de feestdagen.

Jan en Niels roepen alle CONTENT-ers op nog dit jaar een bezoekje te brengen aan de Leusderweg. Voor de gezelligheid, een goed glas wijn en/of misschien zelfs om zaken te doen: heel graag verzorgen wij nog de eindejaarsgeschenken voor de leden. Velen gingen jullie al voor …

Beste CONTENT-ers, we hebben een prachtige tijd met jullie gehad. Wees zuinig op deze unieke club. Het ga jullie goed!

Nieuws

Nieuwe eigenaar Van Druiven: Eric Eimers gaat wijnhuis verder uitbouwen

Retail