Nieuw ondernemersavontuur Rolf van As nu écht van start!

Amersfoort, maandag 8 augustus 2022

‘Goed gevuld, hé? Hierdoor voelt het alsof dit mooie avontuur nu écht gaat beginnen.’ Het zijn de woorden van Rolf van As wanneer we voor de stellingen van zijn opslagmagazijn op De Hoef in Amersfoort staan. Gevuld met 100 luchtzuiverings apparaten, kersvers geleverd vanuit China: ‘Ik kijk er reikhalzend naar uit om vele locaties en kantoren te voorzien van schone binnenlucht!

Enkele weken geleden berichten we al omtrent ons betrokken bedrijfslid Rolf van As. De Amersfoortse rasondernemer heeft een decennia lange horeca carrière in de Keistad achter zich gelaten en stort zich vol overgave op een nieuw avontuur: Schone-binnenlucht.nl.

Rolf: ‘Na alle perikelen rondom Covid kennen we allemaal het belang van luchtzuivering. We weten ook dat alleen ventileren door de ramen te openen niet voldoet. De energierekening stijgt ook nog eens en pollen en fijnstof komen gewoon binnen. Via via kwam ik in aanraking met deze slimme apparaten van E-Vipo en ik was meteen verkocht. Gun daarom je klanten, personeel, leerlingen én jezelf 99,97% virusvrije, zuivere binnenlucht. Dit is de duurzame oplossing voor écht schone binnenlucht!’

Overal toepasbaar
Op de vraag wat zijn precieze doelgroep is: ‘Die is heel breed. Uiteraard kantoor locaties want het is als werkgever enorm belangrijk je verantwoordelijkheid te nemen en in deze tijden je personeel van de beste randvoorwaarden te voorzien. Een gezonde en gezuiverde werkomgeving draagt bij aan verlagen van het ziekteverzuim, concentratie en betere prestaties. Maar ook richt ik me op onderwijsinstellingen, sportscholen en andere locaties waar mensen samen komen en/of verblijven.

Ik heb bewust gekozen voor “de Mercedes” onder de bestaande luchtzuiverings apparaten. Volledig automatisch, plug-in en met o.a. CO2 waarde in de display. Kortom: de handen kunnen uit de mouwen. Zeker nu ze er eindelijk zijn!’

Contactgegevens Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Rolf van As via info@schone-binnenlucht.nl of telefonisch via 06-10471555. Of kijk op www.schone-binnenlucht.nl .

Nieuws

Nieuw ondernemersavontuur Rolf van As nu écht van start!

Zakelijke Dienstverlening
Duurzaamheid